Press release -

Celemi lanserar uppdaterad version av den avancerade affärssimuleringen Celemi Tango

Mercuri Internationals dotterbolag Celemi har gjort en omfattande uppdatering av sin bästsäljande, brädspelsbaserade företagssimulering Celemi TangoTM. 2013 års upplaga är utvecklad i samarbete med Dr. Karl-Erik Sveiby, Professor vid Hanken School of Economics i Helsingfors, och är utformad för att hjälpa kunskapsintensiva företag med frågor som talent management, projekteffektivitet, bemanning, samt konkurrensstrategi för både kunder och medarbetare. Bland de nya attributen finns bl a fokus på företagskultur, IT och FoU.

Celemi Tango passar chefer och beslutsfattare i alla organisationer där medarbetares enskilda insatser är en avgörande framgångsfaktor. “Världen idag förändras snabbt, men det är fortfarande människorna som gör skillnaden mellan framgång och misslyckande – företagen måste ha rätt personal, och se till att de når sin fulla potential.” säger Klas Mellander, Celemis grundare och Chief Consultant.

Simuleringen fokuserar på vikten av att planera, förvärva och behålla nyckelanställda, vinna rätt kunder och möta deras behov – och samtidigt balansera investeringar i processer och verktyg, bevaka nyckeltal, skapa lönsamhet och varumärkesvärde. Kjell Lindqvist, VD på Celemi: “Simuleringen ger deltagarna möjlighet att öva på verkliga utmaningar. Efter seminariet kan de applicera sin nya kunskap på situationer som uppstår tillbaka på arbetsplatsen.”

I det dynamiska och tävlingsinriktade 1-2 dagars seminariet, antar deltagarna chefspositioner i ett simulerat företag, där de under sju simulerade år får fatta, och genomföra, strategiska affärsbeslut. Celemis återkommande kund HP berättar: “Vi upptäckte att vi kunde identifiera och hantera de viktiga framgångsfaktorerna i ett kunskapsbaserat företag, och faktiskt kvantifiera resultaten av våra beslut. Celemi Tango är en utmärkt ”lär-verkstad” som har haft en väldigt positiv inverkan på hur vi leder vårt företag.”


Sedan den första lanseringen 1994 har många Celemi Tango-kunder varit kunskapsintensiva företag, som Cap Gemini, CSC, Ernst & Young, Johnson Controls, JP Morgan, KPMG, Logica, Oracle, PwC och Tieto. Från andra branscher finns bl a ABB, HP, KONE, Siemens, och Posten.

Tillfälle att uppleva Celemi Tango ges vid lanseringsseminariet i Malmö den 17:e januari. Ytterligare seminarier kommer att hållas under året. Celemi Tango 2.0 kan beställas fr.o.m. 1:a januari, 2013. För mer info och anmälan, gå in på www.celemi.com/tango.

Presskontakt:
Kjell Lindqvist, VD, +46 40 660 27 00, press@celemi.com
Foton skickas på begäran.

Om Celemi
Sedan grundandet 1985 har Celemi varit marknadsledande inom brädspelsbaserade affärssimuleringar och skräddarsydda inlärningslösningar, där människor får bygga praktisk kunskap kring affärs- och strategikoncept, vilket stärker organisationen som helhet. Med över 3.4 million deltagare i över 70 länder är Celemi en anlitad inlärningspartner till organisationer som Baxter, HP, IKEA, Siemens, och Skanska. Celemi ägs av Mercuri International (www.mercuri.net), som i sin tur ägs av Bure Equity (www.bure.se), noterat på Stockholmsbörsen. För mer information, gå till www.celemi.com

Topics

  • Business enterprise, General

Categories

  • lindqvist
  • 2012
  • företag
  • försäljning
  • mercuri international
  • celemi
  • tango
  • produkt
  • lansering
  • kjell

Mercuri International Group

Mercuri International är världens största säljutvecklingsföretag med kontor i över 40 länder. Vi hjälper årligen över 15.000 företag att implementera sina strategier och nå försäljningsresultat http://www.mercuri.net

Contacts

Daniela Vidakovic Lundin

Press contact Global Marketing Manager Mercuri International Group AB +46 8 705 29 34