Press release -

Hunkydory väljer RMPR

Hunkydory återuppstår i ny regi till hösten 2020 och väljer att samarbeta med PR-byrån RMPR. PR-byrån, som är specialiserad inom mode och livsstil, kommer att hjälpa Hunkydory i återlanseringens alla steg, både med strategiskt PR-arbete och lansering av den efterlängtade nya höstkollektionen.

Det svenska klädvarumärket Hunkydory återlanseras hösten 2020 och väljer PR-byrån RMPR som sin varumärkesrepresentant i Sverige. I RMPRs uppdrag ingår bland annat strategisk rådgivning, PR-aktiviteter, lansering av ny höstkollektion, pressinformation och pressutlån. Hunkydorys nya höstkollektion kommer att finnas tillgänglig i RMPRs showroom i Stockholm i februari.

- Hunkydory är ett starkt tillskott i vår kundportfölj. Vi är både glada och stolta över att arbeta med Hunkydory, säger Rossana Mariano, grundare och VD på RMPR.

Odd Molly, som återlanserar Hunkydory, har valt att tydligt separera Hunkydory från sin övriga design. De ser stor potential för varumärkets återkomst med hjälp av RMPR.

- Hunkydory har en tydlig position på marknaden och en stil som har varit efterlängtad av både kunder och återförsäljare. Vi ser fram emot återlanseringen och vårt samarbete med RMPR, säger Jennie Högstedt Björk, VD på Odd Molly.

RMPR grundades 2001 och arbetar med både svenska och internationella ledande varumärken inom mode och livsstilsegmentet. Byrån representerar bland annat Asos, Isadora, Jennifer Blom och Anna Holtblad.

Presskontakt:
Sandra Vlajkovic, sandra@rmpr.se
Tel: 08-441 43 61 / 076-002 45 53
RMPR, Brahegatan 20, 114 37 Stockholm
För showroom produktutlån:
RMPR showroom med start i februari
showroom@rmpr.se
RMPR, Brahegatan 20, 114 37 Stockholm

Topics

  • Corporate Information

Categories

  • rmpr
  • odd molly
  • mode
  • hunkydory

Regions

  • Stockholm

RMPR är en PR-byrå inriktad på mode och livsstil, grundad av Rossana Mariano.

Related content