Press release -

Sharebox S18 - Et nytt vern mot smittespredning for bileiere/bilverksted

Alt skjer i Shareboxen der bileier bruker mobilen for å legge inn bilnøkkelen og hente ut nøkkel til låne/leiebil. Når verkstedet er ferdig legges nøkkel tilbake i Shareboxen og bileier bruker mobilen til å betale og legge tilbake nøkkel for låne/leiebil samt hente ut egen nøkkel til egen bil.

- Vi snakker daglig med ansatte på bilverkstedene om hvordan det har vært å drive bilverksted de siste ukene, hva de tenker om veien videre og konsekvenser for kundene når personlig kontakt skal unngås, sier Arne Eivind Andersen daglig leder i Sharebox.

Gromstad Auto i Arendal, VW og Audi forhandler og bilverksted, har vært med på test og pilot der over 500 kunder har benyttet seg av Sharebox når bilen skal på service. - Dette er virkelig en stor nyhet som kundene setter stor pris på og som sparer oss for mye ekstraarbeid, sier Kjetil Barli Servicemarkedssjef hos Gromstad Auto.

Den nye FG-godkjente Shareboxen er utviklet gjennom et innovasjonsprosjekt i samarbeid med bilverkstedkjeden MECA Norge. Nyheten er sertifisert som en frittstående safe for utendørs bruk etter den europeiske sikkerhetsstandarden EN 1143-1. Sertifiseringen gjør at FG-godkjenning i Norge, Sverige og Danmark er på plass.

Bilverkstedkjeden MECA tilbyr nå alle sine verkstedkunder i Norge den viktige Sharebox nyheten som et viktig ledd i digitaliseringen av verkstedbransjen. De første verkstedene fikk sine Shareboxer i april og utrulling vil foregår i høyt tempo fremover våren og sommeren.

- I disse spesielle tider er vi ekstra stolte av vår teknologi som umiddelbart gir nytteeffekter med smittevern for både bileier og ansatte i bilverkstedene, sier Andersen som startet Sharebox i 2016.

Det Arendals baserte selskapet satser på å nå ut til mange av de 12.000 bilforhandlerne/verkstedene i Skandinavia dette året. Totalt i Europa er det 600 000 verksteder og like mange i Nord-Amerika.

- Det er spennende at vår tjeneste kan ha ekstra nytteverdi i disse spesielle tider. Vi legger mye innsats i å tilby vår hjelp og bistand i den situasjonen samfunnet er i, sier Andersen.

- Nå gjør vi vårt aller beste for å sikre at vi får hurtig men også tilstrekkelig gjennomtenkte digitale løsninger som løser nasjonale smittevernbehov, både for bileiere og ansatte på bilverkstedene. Akkurat nå er vi er nødt til å snu oss raskt, finne gode løsninger og forme samarbeidsrelasjoner hurtigere enn vi har vært vant til. 

Related links

Topics

  • Motor

Categories

  • nøkkelautomat
  • s18-safe
  • sharebox
  • founder
  • car keys
  • automotive
  • app
  • outdoor
  • key

Selskapet digitaliserer kundereisen for alle som enten skal levere eller hente fysiske nøkler med selvbetjeningfunksjoner gjennom mobilstyrte nøkkelskap integrert med betalingstjenester og kunde-/fakturaprogrammer.

Har som mål å bli verdensledende i løpet av 2021 for korttidsleie, bilutleie og bilverksted/bilforhandlere.

Sharebox har 201 aksjonærer etter en crowdfunding i 2019. Gründerne sammen med såkornfondet Skagegrak Maturo og Aust-Agder Næringsselskap er de største investorer. 

Contacts

Arne Eivind Andersen

CEO Employees & Customers +4741502160 LinkedIn

Kjetil Faye Lund

Press contact CMO Marketing and Sales +4790923795

Related content