Ford publică primul teaser cu noua generație Ranger

Ford publică primul teaser cu noua generație Ranger

DUNTON, Marea Britanie – Ford publică primul teaser oficial cu #NextGenRanger, ce va fi prezentat anul acesta și lansat în 2022.

Dezvoltat pe baza nevoilor clienților noștri, noul Ford Ranger va avea același ADN dinamic și specific acestui model, inclusiv caracteristici superioare de off-road. Noul model se dorește a fi cel mai avansat și conectat Ranger construit vreodată de Ford.

Noua generație Ford Ranger va fi partenerul ideal pentru muncă, familie și distracție.

Suntem încântați să vă prezentăm noua generație de Ranger în habitatul său natural.

Rămâneți aproape pentru noi informații despre noua generație Ranger.

Video Youtube:

Ford Motor Company (NYSE: F) este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan, angajată să ajute la construirea unei lumi mai bune, în care fiecare persoană este liberă să se miște și să-și urmeze visurile. Planul Ford+ al companiei pentru creștere și creare de valoare combină punctele forte existente, noile capacități și relațiile mereu active cu clienții pentru a îmbogăți experiențele clienților și pentru a le consolida loialitatea. Ford dezvoltă și vinde camionete Ford inovatoare, SUV-uri, vehicule comerciale și vehicule de lux Lincoln, împreună cu servicii conectate. Compania face acest lucru prin intermediul a trei segmente de afaceri centrate pe client: Ford Blue, proiectând vehicule iconice alimentate de combustibil și hibride; Ford Model e, proiectează vehiculele electrice inovatoare împreună cu software încorporat care definește experiențe digitale mereu active pentru toți clienții; Ford Pro, ajută clienții comerciali să își transforme și să-și extindă afacerile cu vehicule și servicii adaptate nevoilor lor. În plus, Ford urmărește soluții de mobilitate prin Ford Next și oferă servicii financiare prin Ford Motor Credit Company. Ford are aproximativ 173.000 de angajați în întreaga lume. Mai multe informații despre companie și despre produsele și serviciile sale sunt disponibile la corporate.ford.com.

Ford este o marcă americană globală integrată în Europa de mai bine de 100 de ani, este dedicată libertății de mișcare care merge mână în mână cu îngrijirea planetei și a celorlalți. Planul Ford+ al companiei, cu unitățile de afaceri Model e, Ford Pro și Ford Blue, accelerează transformarea europeană către un viitor complet electric și cu o amprentă neutră de carbon până în 2035. Compania progresează cu ajutorul a noi vehicule electrice îndrăznețe, proiectate pentru șoferul european și inovează cu servicii pentru a ajuta oamenii să se conecteze, comunitățile să se dezvolte și afacerile să prospere. Vânzând și întreținând vehicule Ford pe 50 de piețe europene individuale, operațiunile includ, de asemenea, Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division și 14 unități de producție (opt unități deținute în totalitate și șase companii mixte neconsolidate) cu patru centre cu sediul în Köln, Germania; Valencia, Spania și la joint venture-ul din Craiova, România și Kocaeli, Turcia. Ford are aproximativ 34.000 de angajați la unitățile sale deținute în totalitate și la întreprinderile mixte consolidate și aproximativ 54.000 de oameni, inclusiv companiile neconsolidate din Europa. Mai multe informații despre companie, produsele sale și Ford Credit sunt disponibile la corporate.ford.com.

Related content