Comunicat de presă -

Sony a lansat competiția VLOG CHALLENGE 2020

După lansarea camerei pentru vlogging ZV-1, Sony anunță organizarea competiției SONY VLOG CHALLENGE 2020.

Vloggerii din întreaga lume pot înscrie clipurile realizate până pe data de 8 octombrie, pentru a câștiga premii oferite de Sony, inclusiv kit-ul alcătuit din camera de vlogging ZV-1 și gripul GP-VPT2BT, dar și un card de memorie SDXC UHS-II de 128GB.

Sony vrea să descopere clipuri video în care participanții povestesc o întâmplare personală reală, care să-i definească prin prisma experiențelor personale locale.

La Sony credem că una dintre misiunile noastre principale este susținerea exprimării creative a creatorilor de conținut. Prin intermediul ZV-1 și al acestei competiții putem, încă o dată, să încurajăm pasiunea acestor oameni talentați.

Clipurile video vor fi jurizate de mai mulți vloggeri cunoscuți, iar cei 10 câștigători vor fi anunțați pe 10 noiembrie.

Mai multe detalii despre competiție sunt disponibile aici sau pe pagina de Instagram dedicată.

Clipul campaniei poate fi vizionat aici.

• Science, technology

• digital imaging
  • about sony

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații vizitați http://www.sony.net/