Press release -

Bioskopski kvalitet u udobnosti vaše dnevne sobe: novi Sony asortiman kućnih audio-vizuelnih uređaja

Zvuk sa svih strana: HT-X8500

Iskusite bioskopski okružujući zvuk u udobnosti svog doma s Dolby Atmos® i DTS:X® podrškom na novom X8500 soundbar sistemu. Ovaj 2.1-kanalni single soundbar sistem pruža objektno bazirani bioskopski zvuk koji vas postavlja u centar dešavanja. Zahvaljujući jedinstvenim Sony tehnologijama digitalne obrade signala kao što je Vertical Surround Engine, zahvaljujući sistemu X8500 možete da doživite čak i 7.1.2-kanalni okružujući zvuk bez potrebe za dodatnim zvučnicima. Ugrađeni dvostruki sabvufer pruža dubok bas zvuk i kad je uključen Cinema režim, jedan od sedam režima optimizovanog zvuka, možete da doživite svaki film na najbolji način.

Sistem X8500 ima eARC podršku koja omogućava da visokokvalitetni enkoderi i dekoderi zvuka propuštaju sadržaj s vašeg TV aparata na soundbar sistem. Postoji i mogućnost BLUETOOTH® bežičnog povezivanja[1], što vam omogućava da bežično povežete soundbar sistem sa televizorom, kako bi vam dom izgledao uredno. Možete i da slušate muziku s pametnog telefona preko BLUETOOTH® veze.

Povećanje snage: HT-S350

Sa snažnim zvukom od 320 W, novi HT-S350 soundbar sistem s bežičnim sabvuferom pruža impresivan okružujući zvuk i dubok, snažan bas zvuk. Sony jedinstvena i poboljšana S-Force PRO Front Surround tehnologija, zajedno s 5.1-kanalnom Decode podrškom pruža širi, sveobuhvatniji i precizniji doživljaj okružujućeg zvuka nego ikada pre. Povežite soundbar sistem s televizorom preko HDMI ARC veze radi lakog daljinskog rukovanja. I ovaj soundbar sistem ima funkciju BLUETOOTH® povezivanja kao X8500.

Elegantan dizajn

Svoju novu bioskopsku tehnologiju možete besprekorno uklopiti u svoj dom, zahvaljujući elegantnom dizajnu novog asortimana. Modeli X8500 i S350 imaju moderan duguljast dizajn s perforiranim metalom. Model X8500, s ugrađenim dvostrukim sabvuferom, ima karakteristične cevi za sabvufer sa strane, dok S350 ima jedan odgovarajući sabvufer s velikom cevi.

Savršena slika: UBP-X800M2

Model X800M2 podržava 4K Ultra-HD Blu-ray reprodukciju i HDR formate, kao i HDR10, Dolby Vision i Hybrid Log Gamma da bi u vaš dom doneo izuzetan kvalitet slike. Sa X800M2 je moguće i povećanje rezolucije slike na 4K, čime se sve što gledate transformiše tako da možete da uživate u veoma detaljnoj slici čak i kad sadržaj nije u 4K rezoluciji.

Novi X800M2 podržava i najnovije i najkvalitetnije audio-formate, uključujući i Hi-Res Audio[2]. Sa modelima X8500 i X800M2 možete postići najbolji doživljaj kućnog bioskopa – besprekorno propuštanje visokokvalitetnog Dolby Atmos i DTS:X sadržaja obezbeđuje potpuno optimizovan kvalitet slike i zvuka.

Uživajte u sposobnosti X800M2 da reprodukuje razne vrste diskova i uživajte u svojoj postojećoj kolekciji filmova i muzike ili u najnovijim izdanjima u formatima visoke rezolucije, kao što su SACD i DVD-A.

X800M2 podržava 4K striming servise kao što su Netflix i YouTube. Opustite se i gledajte omiljene emisije koje se na vaš televizor emituju direktno s vašeg Blu-ray plejera u ultravisokoj rezoluciji.

HT-X8500 biće dostupan od kraja marta 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 400 evra.

HT-S350 biće dostupan od početka maja 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 260 evra.

UBP-X800M2 biće dostupan od maja 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 350 evra.

Specifikacije proizvoda su dostupne na:

https://www.sony.rs/electronics/trake-zvucnici/ht-x8500

https://www.sony.rs/electronics/trake-zvucnici/ht-s350

https://www.sony.rs/electronics/blu-ray-disc-plejeri/ubp-x800m2

Dodatne vesti iz kompanije Sony su dostupne na http://presscentre.sony.eu/

[1]Što se tiče bežičnog povezivanja preko Bluetooth-a®, potreban je televizor BRAVIA® koji podržava Bluetooth® A2DP (napredni profil distribucije zvuka).

[2] DSD11.2MHz takođe može da radi u Hi-Res formatu.

Categories

  • v&s
  • ces
  • sony

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/