Press release -

Novi Sony Glass Sound zvučnik: kristalno jasan Hi-Res Audio zvuk koji se uklapa u enterijer vašeg doma

Elegantan dizajn

Ovaj zvučnik možete besprekorno uklopiti u svoj dom zahvaljujući njegovom suptilnom dizajnu i završnoj obradi. Kako god da izgleda vaš enterijer, Glass Sound zvučnik je lep dodatak vašem domu.

Poboljšajte ambijent u svom domu pomoću režima „svetlost sveće“. Ta postavka stvara ambijent s opuštajućim osvetljenjem1 i pretvara vašu kuću u umirujuć prostor da možete da pobegnete od svega.

Kristalno jasan zvuk

Uživajte u autentičnom, kristalno jasnom zvuku koji može da ispuni svaki ugao prostorije, zahvaljujući jedinstvenoj Sony Advanced Vertical Drive tehnologiji, koja omogućava zvučniku da reprodukuje zvuk od 360 stepeni. Kućište od organskog stakla[1] sâmo vibrira pošto ga pobuđivač ispod njega pokrene da širi zvuk vertikalno u smeru od 360 stepeni. Cevasti visokotonac od organskog stakla ima širu površinu (u poređenju s običnim zvučnicima) da bi stvarao kristalno jasan zvuk uz minimalan gubitak jačine. Pored toga, zvučnik je kompatibilan s Hi-Res Audio formatom, s ciljem da vam omogući da čujete muziku onako kako je to nameravao umetnik.

Lako slušanje

Glass Sound zvučnik je malih, kompaktnih dimenzija s baterijom koja traje 8 sati, tako da možete da ga koristite na svim mestima u kući. Bilo da imate prijatno porodično okupljanje ili trenutak mira za sebe, ovaj zvučnik će vam biti dovoljan.

Reprodukovanje muzike na Glass Sound zvučniku sasvim je jednostavno. Sa BLUETOOTH® vezom možete brzo upariti svoj pametni telefon sa zvučnikom da biste stvorili opuštajuće utočište. Zvučnik je kompatibilan i s formatom NFC One-Touch radi još bržeg i podesnijeg uparivanja. Zahvaljujući funkciji „Push & Play“, treba samo da pritisnete namenski taster na zvučniku da biste puštali pesme preko Spotify Connect-a[2] bez potrebe da pretražujete po telefonu da biste došli do svoje muzike. Možete koristiti i funkciju Wireless Multi-room da se preko Wi-Fi mreže povežete čak i sa još 10 kompatibilnih Sony audio-uređaja. Napravite Wireless Multi-room konfiguraciju i pretvorite svaku prostoriju u spokojan prostor.

LSPX-S2 Glass Sound zvučnik biće dostupan od maja 2019. godine sa preporučenom maloprodajnom cenom od 600 evra.

Specifikacije proizvoda su dostupne na:

https://www.sony.rs/electronics/bezicni-zvucnici/lspx-s2

Dodatne vesti iz kompanije Sony su dostupne na http://presscentre.sony.eu/

[1]„Organsko staklo“ je poznato i pod nazivom „akrilna smola“. Ono se koristi za prozore zgrada, vozila, poklopce svetla i naočare za sunce. Obično staklo se zove „neorgansko staklo”.

[2]Usluge koje nudi Spotify mogu se razlikovati zavisno od zemlje ili regiona. Spotify Connect je dostupan Premium korinsicima od decembra 2018. godine.

Categories

  • ces
  • v&s

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/