Press release -

Novi Sony gramofon PS-LX310BT: stvorite savršen doživljaj klasičnog zvuka ploča bežičnim putem

Spajanje prošlosti sa sadašnjicom

LX310BT donosi topli zvuk ploča u svaki bežični zvučnik, soundbar sistem ili slušalice s dodatkom ugrađenog BLUETOOTH® uređaja, pružajući vam potpunu slobodu slušanja. Uparivanje vašeg uređaja sasvim je lako – samo upotrebite namenski BLUETOOTH® taster, i zahvaljujući funkciji potpuno automatske reprodukcije, kad pritisnete taster „play“, muzika odmah počinje da se emituje s poslednjeg uparenog uređaja. To omogućava jednostavno korisničko iskustvo tako da svako može uživati u pločama. Osim toga, za one koji više vole žičnu vezu, gramofon ima i audio-kabl.

LX310BT omogućava različite izabrane nivoe pojačanja[1]. Time se obezbeđuje široka kompatibilnost gramofonskih ploča kad se koriste različiti sistemi reprodukcije i BLUETOOTH® veze za podešavanje jačine zvuka. Tu je i ugrađeno pretpojačalo zvuka, koje se može izabrati da se koristi uz pojačala koja omogućavaju samo vezu na nivou linijskog signala.

Kvalitetan zvuk

Tehnologija zvuka i kvalitet izrade su poboljšani da bi vaše ploče zvučale bolje nego ikada. LX310BT ima disk od livenog aluminijuma radi izvanrednog balansa zvuka i nov dizajn tonske ručke radi stabilnosti zvuka. U sklopu s debelim i čvrstim poklopcem radi sprečavanja rezonancije, nema boljeg načina za uživanje u gramofonskim pločama.

Doživite preporod gramofonskih ploča sa stilom

LX310BT ima moderan i prvoklasan izgled, zahvaljujući pažljivo dizajniranoj teksturi i kvalitetnoj izradi. Tu su i direktni tasteri na telu gramofona radi intuitivnog korišćenja, uključujući i direktan BLUETOOTH® taster, koji vam omogućavaju da lako pokrenete, zaustavite i uparite svoj uređaj.

Model PS-LX310BT biće dostupan od aprila 2019. godine sa preporučenom maloprodajnom cenom od 200 evra.

Specifikacije proizvoda su dostupne na:

https://www.sony.rs/electronics/audio-komponente/ps-lx310bt

Dodatne vesti iz kompanije Sony dostupne su na http://presscentre.sony.eu/

[1] Dostupni su niski, srednji i visoki nivo pojačanja.

Categories

  • sony
  • v&s

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/