Nyhet -

Sterk fremgang i antall reisende på Røros-Oslo

Søndag 29. august startet Air Leap sitt nye ruteprogram på ruta som binder sammen Røros med Oslo Lufthavn. Ruteendringen brakte med seg et nattparkert fly på Røros i tillegg til teknisk vedlikehold ved flyplassen. Avgangstidene er nå tilpasset slik at de som skal reise til Oslo om morgenen kan reise kl 07:00 og tilbake på ettermiddagen til fornuftige tider. Nattparkert fly vil også bidra til forbedret regularitet på ruta inn i høst- og vintersesongen.

«Responsen på forbedringen i rutetabellen har vært god, og vi ser en jevn økning i salget for hver uke som går. På seks uker fra uke 32 i midten av august til uke 38 i september har kabinfaktoren på ruta steget med 75 %, hvilket tilsier at mer enn 1 av 3 flystoler nå er booket i snitt per uke. Vi merker oss også at flere aktører i Røros-regionen har innestående bestillinger med Air Leap gjennom hele høsten og vi håper å få enda flere lokale gjester om bord fremover» sier salg- og markedsansvarlig for Air Leap i Norge, Lars Hjorth-Johansen.

Rutetabellen til Air Leap på ruta Røros-Oslo ligger til salg frem til 26. mars 2022. Avgangstider for neste sommer vil publiseres i løpet av høsten 2021.

Ämnen

  • Turism

Kategorier

  • norge

Regioner

  • Blekinge

Kontakter

Jon Melkersson

Presskontakt VD +46 70 625 59 08

Johan Giæver Marvik

Presskontakt Commercial Director +47 406 39 075