Gå direkt till innehåll
NO: Banebrytende høst- og vinternyheter fra Arbesko

Pressmeddelande -

NO: Banebrytende høst- og vinternyheter fra Arbesko

En innleggssåle med fremragende fjæring og en oppgradert elastisk gelepute med topp støtdemping og svikt – dette er noen av nyhetene i Arbeskos høst- og vintersortiment, nærmere bestemt i vernestøvlettene Arbesko 402, 428 og 429. Dette er nyvinninger som Arbesko vet vil bli populære blant brukerne.

De tre vernestøvlettene vil oppfylle alle tenkelige krav knyttet til det nordiske høst- og vinterklimaet og er de første modellene som er utstyrt med både innleggssålen X-40 Duo og den patenterte, elastiske geleputen Energy Gel® 2.0. Denne unike kombinasjonen sikrer en støtdemping, fjæring og svikt langt utover det vanlige.

– Til sammen sikrer X-40 Duo og Energy Gel® 2.0 en unik komfort som du kjenner straks du tar på deg skoen. I tillegg får du naturligvis det vi alltid har levert – ergonomiske verne- og arbeidssko som gir travle føtter den riktige støtten og hele kroppen den riktige balansen under lange arbeidsdager, forteller Peter Svensson, forretningssjef i Arbesko.

Som alltid understreker Arbesko viktigheten av produksjonsmetoden. En stabil og vridningssikker sko med gelenk, strukket skinn og formpresset bindsåle garanterer en kvalitet som enklere og billigere produksjonsmetoder aldri kan matche.

– Vårt innovasjonsarbeid pågår kontinuerlig. Det er derfor vi i dag kan tilby en usedvanlig høy komfortfølelse. Ikke rart vi er fornøyde, sier Peter Svensson.

Mer fakta om nyvinningene og de nye vernestøvlettene finner du i vedlegget.

Ytterligere informasjon – kontakt landssjef Tore Snildal:
tore@arbesko.no, 48 00 43 55.
Bilde- og tekstmateriell – kontakt informasjonssjef Emelie Paulsson:
emelie.paulsson@arbesko.se, +46 (0)19 30 66 37.

Kategorier


Familjeföretaget Arbesko har en lång och fascinerande historia. Det som startade med en av landets första partiskohandlare för fem generationer sedan är idag ett företag som omsätter 225 miljoner SEK per år. Arbesko är marknadsledande inom skydds- och yrkesskor och har försäljning både i och utanför Norden. Vi har ett långsiktigt fokus på att fötterna påverkar hur hela kroppen mår - och hur viktiga skorna du arbetar i är för att du ska ha energi kvar till resten av livet. Läs mer om oss och våra skor på arbesko.se

Kontakter

Olov Eriksson

Olov Eriksson

Presskontakt Produkt- och marknadschef 0730936104 Arbesko
Lotta Boskär

Lotta Boskär

Presskontakt Marknadskommunikatör 0730891892 Arbesko

Skomakare sedan 1839.

Arbesko – skomakare sedan 1839. Det som startade med en av Sveriges första partiskomakare är idag ett marknadsledande företag med försäljning både i och utanför Norden. Vi skyddar hårt arbetande fötter och utvecklar därför våra skyddsskor i nära samarbete med slutanvändarna. Vår designfilosofi utgår från värdeorden kvalitet, funktion och säkerhet. Det är så vi gör skyddsskor av premiumkvalitet. Tillverkningen sker i Sveriges enda skyddsskofabrik – Arbesko Skofabrik i Kumla. Sedan 2017 ägs Arbesko av det svenska företaget Bergman & Beving.

Arbesko
Järsjögatan 1
692 35 Kumla
Sverige