Gå direkt till innehåll
Palsgaard Kunstauktioner, er etableret af Nicolai Palsgård Christensen.
Palsgaard Kunstauktioner, er etableret af Nicolai Palsgård Christensen.

Pressmeddelande -

AUCTIONET KOMMER TIL DANMARK MED PALSGAARD KUNSTAUKTIONER

Som det første danske auktionshus har Palsgaard Kunstauktioner indgået et partnerskab med den veletablerede svenske auktionsplatform Auctionet. Med en stor organisation i ryggen kan danskerne derfor nu sælge kunst og design på en platform med over 720.000 registrerede brugere, fordelt i mere end 180 lande.

I juni 2023 blev den første auktion skudt i gang af Palsgaard Kunstauktioner, som er etableret af Nicolai Palsgård Christensen; en dansk kunst- og designentusiast, der ønsker at nytænke auktionsbranchen i Danmark. Palsgaard Kunstauktioner er nemlig ikke ligesom andre danske auktionshuse, da køb og salg foregår i et samarbejde med det svenske partnerselskab Auctionet. På få år har Auctionet etableret sig som en førende aktør på auktionsmarkedet, med udgangspunkt i mere end 46 auktionshuse i Sverige og 22 auktionshuse i andre europæiske lande. Konceptet er en brugervenlig platform med købere og sælgere fra hele verden. Palsgaard Kunstauktioner er det første danske auktionshus, der er tilknyttet Auctionet med yderst konkurrencedygtige salærer.

Det danske auktionsmarked under forandring

Den danske auktionsstruktur har været domineret af Bruun Rasmussen, som for nylig er blevet solgt til en engelsk kapitalfond, som ejer Bonhams, et engelsk globalt auktionsnetværk. Bruun Rasmussen har omlagt sin strategi og satser på den dyre ende af auktionsverdenen, hvilket efterlader gode men knapt så dyre genstande uden en auktionsformidling.

Lauritz.com er det andet dominerende auktionshus i Danmark. De er i økonomiske vanskeligheder, og er nu i en rekonstruktionsproces hvor de nedlægger auktionshuse og søger ny kapital.

I denne situation præget af opbrud i den danske auktionsstruktur tilbyder Palsgaard Kunstauktioner en mulighed for at indlevere gode auktionsgenstande til et nyetableret auktionshus med domicil i Midtager 33, 2605 Brøndby i København. Palsgaard Kunstauktioner i specialiseret i morderne kunst og design, herunder keramik. Grundet partnerskabet med Auctionet har Palsgaard Kunstauktioner mulighed for at tilbyde kompetent rådgivning indenfor andre områder.

Som sælger slipper man for besværet med beskrivelse, tilstandsrapport, fotografering, fremvisning for interesserede, salg, betaling og transport. Med Auctionet i ryggen håndterer Palsgaard Kunstauktioner genstande professionelt og med bred og dyb faglig ekspertise. Den brede kundebase gør også, at sælgere har de bedste forudsætninger for at opnå de højst mulige priser for deres genstande. Yderligere får sælger hurtigt sine penge efter hammerslaget, da de indenfor 30 dage vil stå på vedkommendes konto, forudsat at køber ikke benytter sig af fortrydelsesretten.

Om Palsgaard Kunstauktioner og Auctionet

Palsgaard Kunstauktioner er stiftet af Nicolai Palsgård Christensen, der er uddannet på CBS og har en årrækkes erhvervserfaring. Han er en passioneret kunst- og designentusiast, der stræber efter at give markedets bedste rådgivning og service. Auktionshuset er specialiseret i moderne design og kunsthåndværk, hvor der findes nye hjem til kvalitetsdesign og brugskunst, der kan gå videre i generationer. At købe og sælge på auktion er både godt for miljøet og forbrugernes pengepung.

Det svenskbaserede Auctionet er en global auktionsplatform, der de seneste år har formået at forny auktionsbranchen. Med en moderne og brugervenlighed platform, hvor store som små europæiske auktionshuse er koblet op, sælges der møbler, kunst, design, samlerobjekter og meget mere. Auctionet har mere end 68 auktionshuse tilknyttet. Hver måned sælges der mere en 50.000 auktionsnumre til Auctionets mere end 720.000 registrerede brugere fra hele verden. Dette sikrer en meget bred eksponering af de varer, som er på auktion. I 2022 solgte Auctionet mere end 400.000 auktionsnumre til en samlet værdi på over 1 milliard svenske kroner.

Besøg vores moderne og velindrettede auktionslokaler i Midtager 33, 2605 Brøndby.


For more information:

Nicolai Palsgård Christensen

Founder, Palsgaard Kunstauktioner

+45 601 609 42

info@palsgaardkunstauktioner.dk


Niklas Söderholm

CEO, Auctionet

+46 70 755 48 20

niklas@auctionet.com


Ämnen

Kategorier


About Auctionet.com

Auctionet is Europe’s leading marketplace for auctions where affiliated auction houses sell art, furniture, antiques, collectibles and much more. Auctionet was founded in Stockholm in 2011.

Auctionet is currently used by over 60 auction houses in Europe and has, since its inception, assisted these auction houses in selling over 2 million items to buyers worldwide.


Kontakter

Niklas Söderholm

Niklas Söderholm

VD Auctionet.com 070-755 48 20

Europas ledande marknadsplats för auktioner

Auctionet är Europas ledande marknadsplats för auktioner, där anslutna auktionshus säljer konst, möbler, antikviteter, samlarföremål och mycket mer.

Föremålen som säljs på Auctionet undersöks, katalogiseras, konditionsrapporteras och fotograferas av auktionshusens experter. På så sätt kan köpare alltid känna sig trygga med att lägga bud.

Auctionet ger dig tillgång till föremål från auktionshus i Sverige och Europa och budgivning, transport och kundtjänst sker tryggt och säkert med en enda inloggning.

Auctionet används idag av 70 auktionshus i Europa och har sedan starten hjälpt auktionshusen sälja mer än 2 miljoner föremål till köpare över hela världen

Auctionet grundades i Stockholm 2011.

Auctionet.com
Grev Turegatan 44
114 38 Stockholm
Sverige
Besök våra andra nyhetsrum