Pressmeddelande -

Elektropneumatisk trykregulator til optimal styring

Aldrig før har trykregulering af så høje strømme været så nem at styre. Selv med en strømning på 6500 l/min. tilbyder E/P-konverteren EV12 helt nye muligheder. E/P-konverteren kan anvendes uafhængigt, blokmonteret med flere E/P eller monteret med luftbehandlingsenhederne i AS-serien, og kan også fås med I/O-link til fremtidens industri.

Trykreguleringsprogrammet spænder fra ekstremt hurtige ændringer af setpunktet for at sikre et konstant tryk og til ultrapræcis finjustering.

En elektropneumatisk trykregulator omskifter et angivet elektrisk signal til et tilsvarende pneumatisk tryk. To sensorer, som begge er integrerede i E/P-konverteren, måler udgangstrykket og sender et signal tilbage til styreenheden. Resultatet er en selvkontrollerende enhed, der fungerer pålideligt uanset pneumatiske forstyrrelser eller trykvariationer.

EV12 – perfekt i kombination med AS-serien
Aventics nye elektropneumatiske trykregulator EV12 giver brugerne frihed til at designe moderne pneumatiske løsninger.

  • EV12 gør det muligt at montere E/P-konverteren med AS3-serien, Aventics luftbehandlingsenheder. Endvidere kan strømningsretningen vælges.
  • Værdier og parametre vises og ændres vis display.
  • EV12 har mange tilslutningsmuligheder: analoge signaler, IO-link eller I/O-moduler i Aventics feltbussystem AES.
  • Fjernjustering muliggør trykregulering og tilpasning til hurtige ændringer i processen. Elektriske trykregulatorer er trykstabile ved høj belastning.
  • Repeaternøjagtigheden er mindre end 50 mbar, og hysteresen på under 65 mbar. Strømning 6500 l/min.
  • Reducerer energiomkostningerne ved kun at tillade det tryk, som applikationen kræver.

Ämnen

  • Vetenskap, teknik

Om Emerson
Emerson (NYSE: EMR), med hovedkontor i St. Louis i den amerikanske delstat Missouri, er en global teknologi- og engineering-virksomhed, som tilbyder sine kunder nyudviklede løsninger til industrielle, kommercielle og private anvendelsesområder. Forretningsområdet Emerson Automation Solutions hjælper virksomheder med at maksimere produktionen inden for proces- og hybridproduktion samt diskret funktion. Endvidere arbejder virksomheden med at beskytte personalet og miljøet samtidig med at optimere energi- og driftsudgifterne. Forretningsområdet Emerson Commercial and Residential Solutions hjælper med at sikre menneskers livskvalitet og helbred, beskytte fødevarekvaliteten og -sikkerheden samt med at øge energieffektiviteten og skabe en bæredygtig infrastruktur.

Besøg https://www.emerson.com/da-dk/automation-solutions for yderligere oplysninger.

Om AVENTICS
Aventics er en af de førende producenter af pneumatikkomponenter og pneumatiksystemer samt kundetilpassede anvendelsesformål. Som pneumatikspecialist fremstiller virksomheden produkter og tjenester til industriel automatisering især inden for Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være integrering af elektronik, anvendelse af fremtidssikret materiel og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhed og industri 4.0 er Aventics en sand spydspids, når det gælder brugervenlig og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring med pneumatik og beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere på globalt plan. Virksomheden er repræsenteret i over 100 lande med egne salgsorganisationer samt forretninger og har derudover produktionsanlæg i Tyskland, Frankrig, Ungarn, USA og Kina. Aventics er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 i forhold til kvalitet, ISO 14001 i forhold til miljøstyringssystem samt ISO 50001 i forhold til energistyringssystem.

Yderligere oplysninger fås på www.aventics.dk

Presskontakt

Björn Mellgren

Sales Manager DENMARK +46(0)10-510 92 14