Pressmeddelande -

Uudet vauvanvaatteet espanjalaiselta tulokkaalta!

Uusin lisäys babyshopiin ovat vauvanvaatteet Espanjasta. Ne eivät ole mitkä tahansa vaatteet, ne ovat suunniteltuja erityisesti lasten parasta ajatellen. Merkki on Yporqué ja he valmistavat uskomattomia lastenvaatteita joissa on juuri sitä jotain. Eniten huomiota Yporqué on saanut t-paidoista vaihtelevilla painatuksilla joihin on kiinnitetty pieni soittorasia. Esimerkiksi t-paita johon on painettu moottoripyörän kuva ja sen mukana tulee pieni pussi joka painettaessa kuulostaa kaasuttavalta moottoripyörältä.

Yporqué
Yporqué tekee vaatteita jotka stimuloivat lapsia uniikilla designillaan. He käyttävät lasten mielikuvitusta käyttämällä ääniä, tekstiilejä ja fluoresoivia kuvia. Yporqué on todellakin vaatemerkki joka ansaitsee huomiota.

Babyshop
Babyshop on yksi Ruotsin johtavista kaupoista joka myy internetin kautta vauvan- ja lastenvaatteita, leikkikaluja ja hoitolaukkuja. Babyshopista löydät merkkejä kuten Molo, Nova Star ja Skip Hop. Perheyritys on nopeasti kasvanut vaikuttajaksi muodikkaiden lastenvaatteiden saralla ja tällä hetkellä asiakkaita löytyy yli 20 maasta.

 

Ämnen

  • Ekonomi, finans

Kategorier

  • babykläder
  • yporque

Regioner

  • Skåne