Gå direkt till innehåll
Velkommen til et luksuriøst event, Luksusmandag, 11. mars 2019!
Velkommen til et luksuriøst event, Luksusmandag, 11. mars 2019!

Lyxtorsdag GOES Luksusmandag... Velkommen til Luksusmandag, 11. mars 2019!

Tid 11 Mars 2019 16:00 – 18:30

Plats Grand Hotel Oslo, Norge

Velkommen til et luksuriøst event, Luksusmandag, 11. mars 2019! Møt svenske og norske konferansearenaer i eksklusive omgivelser, på Grand Hotel Oslo.

Kom og møt svenske og norske konferanseanlegg gjennom tre effektive timer på tradisjonsrike Grand Hotel Oslo. Denne kvelden er en perfekt anledning for deg som booker konferanser, ledersamlinger og andre arrangementer, til å diskutere dine konferanser, få inspirasjon og ideer foran deres neste møte – og nyte en stund med eksklusive bobler i glasset. Luksusmandag er en gullkantet workshop, et event hvor vi gir deg muligheten til å mingle med de beste og proffeste konferansearenaene, og sjansen til å utvide nettverket, og få spennende tips og ideer foran din neste konferanse. Her får du en gylden anledning til å nettverke med konferansekjøpere, så vel som med utstillerne.

Dette eventet er laget spesielt for deg som booker og planlegger konferanser, mindre møter og forskjellige events. Du kommer garantert til å få en hyggelig kveld sammen med oss. Ikke glem å ta med visittkortene! Det er begrenset med plasser, så meld deg på som snarest. Du er velkommen til å ta med en kollega som også jobber med konferansebooking, forutsatt at han eller hun alt er påmeldt. 

Hjertelig velkommen til en luksuriøs mandag!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Luksusmandag den 11 mars på Grand Hotel Oslo

Lyxtorsdag GOES Luksusmandag... Vårt uppskattade kundevent Lyxtorsdag genomförs på norskt vis men med samma koncept i Oslo. Luksusmandag är workshopen med guldkant, ett lyxigare event för konferensköpare.

Du som konferensköpare får möta en bukett av fina och professionella konferensanläggningar, provsmaka både salta och söta godsaker samtidigt som du får knyta nya kontakter med några av landets bästa konferensanläggningar.

Luksusmandag är ett utmärkt tillfälle till nya idéer inför er nästa konferens! Här utlovas en blandning av slott, herrgårdar, konferenshotell och spa-anläggningar och du får även tillfälle att träffa aktivitetsbolag som ger dig spännande tips om inspirerande aktiviteter. Lägg därtill lite porlande drycker med mingel i Grand Hotel Oslos vackra lokaler.

Varmt välkommen till en lyxigare måndag!

Kategorier

Presskontakt

Marie Smedberg Byh

Marie Smedberg Byh

Presskontakt Marknad & PR Print, Webb & Sociala medier 08 459 24 17

Vi knyter ihop hela konferensbranschen!

BokningsBolaget är en totalleverantör inom mötesbranschen. Vi erbjuder bokningshjälp med konferenser och underhållning. Samtidigt arbetar vi med marknadsföring av konferensanläggningar och hotell. Vi tror att starka relationer är vägen till framgång. Vi erbjuder därför även säljdrivande kundaktiviteter i form av mässor och events.

BokningsBolaget
Industrivägen 1
171 48 SOLNA
Sverige