Gå direkt till innehåll
Croisette bistår Jeudan med transaktionen af 7.000 m2 stor light industrial ejendom i København

Pressmeddelande -

Croisette bistår Jeudan med transaktionen af 7.000 m2 stor light industrial ejendom i København

Det er med stor glæde, at vi kan ønske Jeudan tillykke og tak for godt samarbejde omkring salget af erhvervsejendommen beliggende på Fuglebækvej i Kastrup. Croisette har bistået Jeudan i denne off-market transaktion af den næsten 7.000 m2 store ejendom med en blanding af håndværksvirksomheder, lager og kontor lejemål. Der har blandt investorerne været god interesse for denne ejendom, køber endte med at blive en lokal (Dansk) investorduo som laver deres første investering sammen.

I netop ”light industrial” segmentet ser vi en stadigt stigende interesse, hvorfor vi søger med lys og lygte efter flere ejendomme af denne type.

Hvordan bliver transaktionsmarkedet i 2024? Meningerne er mange, men hos Croisette Denmark har vi, som mange andre, været i tvivl om hvornår vi vil se et marked i bedring, hvilket et flertal i branchen nok har hungret efter.

Managing Partner, Croisette Danmark, Martin Spangdahl-Fafara udtaler: "Baseret på den aktivitet vi har oplevet blandt investorerne siden slutningen af 2023 og med de igangværende transaktioner in mente, så er vi ikke længere i tvivl om, at vi kommer til at se en markant stigning i den samlede transaktionsvolumen i 2024 i forhold til 2022 og 2023."

Ämnen

Kategorier


Croisette Real Estate Partner er ejendomsbranchens mest ekspansive og innovative rådgiver. Vi repræsenterer både ejendomsbranchens mest progressive kunder og bevidste boligsælgere. Gruppens dedikerede og engagerede medarbejdere tilbyder kvalificeret og langsigtet bæredygtig rådgivning inden for alt fra transaktioner til ejendoms-, lejer- og udlejningsydelser. Croisette er landsdækkende i Sverige, Island, Danmark og Finland med globalt hovedkontor i Malmø.

Kontakter

Martin Spangdahl-Fafara

Martin Spangdahl-Fafara

Managing Director, Croisette Denmark +45 40 50 15 12

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner
Hyllie Boulevard 8c
215 32 Malmö
Sverige