Skip to content
Bård Eker og Boris Lennerhov til BUTIKKLEVERANDØR 2012

Press release -

Bård Eker og Boris Lennerhov til BUTIKKLEVERANDØR 2012

Den 6.–7. mars kommer BUTIKKLEVERANDØR 2012 til Exporama Senteret i Oslo. Messen arrangeres parallelt med FASTFOOD & KAFÉ, RESTAURANTEXPO, easyFairs LOGISTIKK & TRANSPORT og easyFairs PAKK & EMBALLASJE. Messen er easyFairs Scandinavias største satsning i Norge noensinne, og samler dermed bransjens ledende leverandører under ett og samme tak. Messeprogrammet er nå stort sett klart og byr på en rekke høydepunkter. Blant annet vil designguruen Bård Eker holde et gratis seminar.

Årets BUTIKKLEVERANDØR kommer til å ha fokus på nyheter, kunnskap, strategi og inspirasjon for å skape en mangesidig opplevelsesarena for de besøkende. I løpet av to begivenhetsrike dager deler utstillerne bransjens nyeste produkter og tjenester – fra moderne sikkerhetsløsninger via Digital Signage til hvordan man skaper mersalg online og i den fysiske butikken. Alt på messen er helt kostnadsfritt – inkludert hele seminarprogrammet som er sterkere enn noensinne.

Fra Bård Eker til TV-aktuelle Boris Lennerhov på scenen

Lær av de beste foredragsholderne fra England, Sverige og Norge når de presenterer sitt bilde av alt fra moderne design til hvordan du på best mulig måte bruker mobilen som markedsføringskanal.

– Vi er blitt kjent for å alltid levere seminarer av høy kvalitet på messene våre, sier Charlotte Terner, BUTIKKLEVERANDØRS prosjektleder. Og i år er intet unntak. Vi har satset hardt på å fylle programmet med innhold som holder høy internasjonal klasse.

Blant årets talere er designeren og entreprenøren Bård Eker en av de sterkest lysende stjernene, men bare én av spydspissene i rekken av inspiratorer. Årets talere vil angripe fremtidens butikkvisjoner ut fra sin egen ekspertise: Reitangruppens Solfrid Flateby fra en kommunikasjonsdirektørs perspektiv, professor Jens Nordfält fra Handelshögskolan i Stockholm bidrar med de vitenskapelige aspektene og Ola H. Strand, adm.dir. i Coop Norge samt TV-aktuelle Boris Lennerhov, adm.dir. ved Gekås Ullared, belyser fremgangsfaktorene for selgende butikker.

Hele seminarprogrammet finner du på BUTIKKLEVERANDØR 2012s egen hjemmeside.

Fem messer med mange felles kontaktflater

easyFairs tror at satsningen på å samkjøre fem messer med mange fellesfaktorer, kommer til å skape en komplett møteplass der kontaktflatene griper over bransjegrensene.

– Vi har hatt veldig gode erfaringer fra denne typen arrangementer i både Sverige og Finland, sier en forventningsfull Charlotte Terner. Det finnes mange erfaringer og synergier å hente mellom den produserende industrien, detaljhandelen og servicebransjen. Vi tror dette kommer til å bli noe utenom det vanlige.

For mer informasjon, kontakt Charlotte Terner, prosjektleder, +46 (0)31 89 91 58, charlotte.terner@easyFairs.com.

Topics

Categories

Regions


easyFairs är Europas ledande arrangör av tids- och kostnadseffektiva fackmässor. Mässorna pågår i två dagar och riktar sig enbart till inköpare och beslutsfattare. easyFairs har sitt huvudkontor i Bryssel och genomför årligen 100 mässor i 16 olika länder. För mer information besök www.easyFairs.com

Contacts

Sofie Dagnelid

Sofie Dagnelid

Press contact Head of MIT Marketing, Intelligence, Technology

Related content

Visit the future

Easyfairs organiserar och genomför event som ger professionella aktörer möjlighet att tillsammans blicka in i framtiden. Vi driver Kistamässan och Malmömässan och arrangerar mässor i Göteborg.

Easyfairs Nordic
Åby Arenaväg 8
431 62 Mölndal
Sverige