Skip to main content

Stjerneingeniør fra NASA taler på bransjemessen Advanced Engineering i Oslo

Pressmeddelande   •   Jun 30, 2017 13:34 CEST

Advanced Engineering Oslo går av stabelen 20.-21. September 2017 på X Meeting Point. Ingeniører er en av messen største besøkergrupper, og derfor er naturligvis Victor Luo, Senior Technical Lead and Human Interfaces Engineer på NASA en av messen sine keynote talere på scenen. Foredraget tar for seg bl.a. hvordan VR/AR brukes i NASA’s romforskning.

Nå kan vi med stor glede avsløre at NASA gjør sitt inntog på messen i September!

Victor Luo, Senior Technical Lead and Human Interfaces Engineer på NASA. Kommer til messen for å tale om den seneste teknologien NASA bruker og noen av deres forskningsprosjekter. Han kommer til å fortelle mer om deres reise og utfordringer de har støtt på gjennom bruk av bl.a. VR/AR, Robotteknologi og nye materialer. Han kommer fremfor alt også til å prate om hvordan fremtiden kommer til å se ut.

NASA ser også VR og AR som et verktøy for å gi astronauter mer selvstendighet fra jorden, for eksempel skulle slike typer av instruksjonsmanualer gjøre det mulig for romfartøy å feilsøke utstyr via en HMD uten å kreve jordgang for å styre dem. Og dette potensialet begynner allerede før astronautene har forlatt jorden, der teknikken brukes som treningsverktøy.

- Med denne informasjon kan det konstateres at det ser lyst ut for VR/AR-bransjen, da bruksområdene bare vokser, sier Ester Fardell, prosjektleder for Advanced Engineering i Oslo.

Messen kommer også til å ha et eget VR-område på plass der besøkerne får mulighet til å prøve teknologien, vertskap for området er det Norske VR selskapet Dimension 10.

Av andre kjente fjes i bransjen som er talere på messen kan vi nevne bl.a. Bård Eker, Maria Strømme, IKT NORGE, Telenor, Data Respons, SINTEF, Hatteland mfl.

For ytterligere informasjon om messen og seminarprogrammet, kontakt: Prosjektleder Ester Fardell, +46 (0)31 89 41 78, Ester.Fardell@easyfairs.com

Eller: Salgsleder Trym Fagerhaug,
+47 22 99 60 11,
Trym.fagerhaug@easyfairs.com

Om messen: Advanced Engineering Oslo er Norges største industrimesse, og har fokus på avansert teknikk. Den arrangeres av Easyfairs Scandinavia 20-21 september på X Meeting Point (tidligere Exporama Senteret) i Oslo. For alle som arbeider i bransjen er messen og aktiviteter samt seminarprogram kostnadsfritt. For mer info besøk www.advancedengineeringno.com.

Om Artexis Easyfairs
I linje med sin mission ”Visit the future” gör Artexis Easyfairs det möjligt för intressenter att besöka framtiden genom att skapa spännande mötesplatser som uppfyller deras behov och presenterar lösningar i bästa tänkbara format.

Easyfairs arrangerar idag 200 mässor i 19 länder (Algeriet, Belgien, Danmark, Förenade Arabemiraten, Finland, Frankrike, Kanada, Nederländerna, Norge, Portugal, Ryssland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike,). 

Artexis driver elva mässanläggningar i Benelux-länderna, Tyskland och Norden (Gent, Antwerpen, två anläggningar i Namur, Mechelen-Bryssel Nord, Mons, Hardenberg, Gorinchem, Venray, Kistamässan i Stockholm och Malmömässan i Malmö).

Under räkenskapsåret 2016–2017 sysselsätter koncernen över 700 personer och beräknas omsätta 167 miljoner Euro.

För mer information, besök vår hemsida www.easyfairs.com

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.