Pressmeddelande -

Exuviance esittelee jalkavoiteen Heel Repair

Ovatko jalkasi valmiit kesäisiin sandaaleihin? Vai tarvitsevatko ne ehkä ensiapua?
Mikään ei ole parempaa kuin tunne hyvinhoidetuista ja raikkaista jaloista kesän koputtaessa ovella. Exuviance tarjoaa ensiapua kuivalle, halkeilevalle ja kovettuneelle jalkojen iholle: ongelmien ratkaisu on Exuviance Heel Repair -tuote, josta on iloa kaikille.

Exuviance Heel Repair sisältää sekoituksen AHA/PHA-happoja sekä E-vitamiinia, joiden erityisesti kehitetty koostumus kuorii ja korjaa jalkojen kuivaa, halkeillutta ja kovaa ihoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Jopa kaikkein itsepintaisimmassakin ihossa on havaittavissa suuri ero jo muutamassa viikossa. Jalkasi ovat kuin uudet – silkinpehmeät ja valmiit kesäsandaaleihin työnnettäviksi! Voide on hajustamatonta ja sopii myös kaikkein herkkäihoisimmille. Sopii erinomaisesti käytettäväksi myös muille kuiville ihoalueille, kuten kyynärpäät ja polvet. Heitä hyvästi kuivalle, kovettuneelle ja halkeilevalle iholle!

Exuviance Heel Repair on hinnaltaan hyvin edullinen. Voidetta myydään 100 gramman purkeissa, se on erittäin riittoisaa ja yksi purkki maksaa ainoastaan 35 euroa. Tätä upeaa tuotetta myyvät ainoastaan jalkojenhoidon asiantuntijat ja ihoterapeutit.

Käyttäjien kommentteja:
”It is like a pedicure in a jar!”
“Wow! Is this a great product or what!!”
“Tired of walking around with your Hobbit feet? The smart skin care folks at Exuviance have developed a very effective cream to soften your tough, dry skin areas: heels, elbows, and knees…”

Jos haluat saada lisätietoja tuotteesta tai jos olet toimittaja ja haluat kokeilla jotain Exuviancen tuotteista, voit koska tahansa ottaa yhteyttä minuun (yhteystiedot jäljempänä)! (Kuva Exuviancen Heel Repair -voiteesta sekä ennen/jälkeen-kuva ovat aivan tämän tiedotteen alaosassa).

Kesäisin terveisin
Katarina
Lehdistövastaava

Exuviancen tuotteet hoitavat, korjaavat ja ennaltaehkäisevät iho-ongelmia patentoitujen hedelmähappojen, antioksidanttien, vitamiinien sekä ravitsevien kasviperäisten aineiden ja uutteiden avulla. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle. Exuviance on dokumentoitua, tehokasta ihonhoitoa, joka todella tuottaa tuloksia!

Exuviancen tehokkaat ihonhoitotuotteet perustuvat professorien tri Eugene van Scott ja tri Ruey Yu (Princeton, USA) maailmanlaajuisesti patentoituihin tuotteisiin. Juuri nämä tutkijat ovat myös keksineet ja kehittäneet AHA/PHA-happoihin perustuvan teknologian. Exuviancen tuotteita käyttävät ihotautilääkärit, plastiikkakirurgit ja ihoterapeutit ympäri maailman.

Pohjoismaissa Exuviance on edustettuna yli 1 000 hoitolassa. Saat tietää lähimmän jälleenmyyjäsi soittamalla numeroon 0203-53 370.

Katarina Krznaric, Puh. +46 706 18535, sähköposti: katarina@exuviance.eu
HBS-Health & Beauty of Scandinavia, Vårgatan 1, 212 18 Malmö, Ruotsi

Ämnen

  • Skönhet

Regioner

  • Utanför Sverige

Kontakter

Katarina Krznaric

Presskontakt PR-ansvarig