Pressmeddelande -

Futureperfect 2011 – festival med årets hotteste emner og cooleste musik

Tag med til den perfekte fremtids-fest i sommerferien:

Hvad kan du gøre for den bedste, bæredygtige udvikling?
 
Det og meget mere kan du blive inspireret til på Futureperfect Festival, som afholdes i Molkom ved Karlstad i Sverige i weekenden den 28-31. juli 2011. Her samles festdeltagere fra hele verden om årets hotteste emner og cooleste musik. Inkluderet i entrebilletten er også tre daglige måltider økologisk mad, så længe festivalen står på.
 
Futureperfect 2011 er et helt nyt festivalkoncept, som handler om at skabe inspiration til bæredygtig udvikling af vor verden - gennem menneskelige, kulturelle, lokale og fælles løsninger. 

Festivalen afholdes i den lille by Molkom, midt i de store svenske skove ved Karlstad tæt til strand og søbad. Udover en fantastisk naturoplevelse får du på Futureperfect adgang til verdens førende videnkilder inden for bæredygtig udvikling. Men du får også tankevækkende filmoplevelser, musik, som giver genlyd – og økologisk, sund mad og snacks. Futureperfect er din chance for at være med til at præge fremtiden – og gøre den bedre.
  
Endnu mere holdbarhed, musik og CoCreation 
Jennie Abrahamson, Wendy Mcneill, Vera Vinter og Siri Karlsson er de seneste svenske navne, som nu melder sig klar til Futureperfect Festival. Det gør også norske Sandra Kolstad og The Romanian Empire fra Danmark. Titiyo, Asha Ali og Loney Dear er alle kunstnere, som deler festivalens værdier, og mener, at vi skal tage fælles ansvar for en bæredygtig miljømæssig udvikling – og de deltager også på Futureperfect.
 
Til Futureperfect kan festivaldeltagere, ud over at nyde musikken og talerne, også aktivt bidrage med egne tanker og ideer. Der vil også være lejlighed til at skabe netværk og starte egne bærdygtighedsprojekter, faciliteret af proces managers, som også deltager. Denne vigtige del af festivalen kaldes CoCreation, og møderne kan måske skabe nye kanaler for forandring globalt set.

Grønne byhaver og vindmøller
Hvordan kan vores moderne byer blive mere imødekommende over for det liv, som leves i dem? Hvordan vil en rigtig bæredygtig verden se ud, og hvilke skridt skal der tages for at komme dertil, fra hvor vi er i dag? Hvordan kan vi reducere den materielle tankegang, som gennemsyrer vores samfund, men som vi er nødt til at ændre på, i takt med, at vi bliver flere på planeten? Kan vi måske skabe systemer til at dele ting? Disse og mange flere spørgsmål som dem vil blive behandlet af de mere end 60 talere, som kommer til Futureperfect. Og måske kan de svare dig på, hvad DU kan gøre for at bidrage til en bæredygtig udvikling?
 
Billetter koster 1450 SEK og inkluderer økologisk mad og drikke i alle festivalens tre dage - og der er arrangeret billig bus fra København.
  
Læs mere på www.futureperfect.se og www.facebook.com/Futureperfectfest

For yderligere oplysninger og  billeder
Kontakt Nina Louise Jensen på # 2267 8831 eller nina@futureperfect.se

Relaterade länkar

Ämnen

 • Miljö, energi

Kategorier

 • arkitektur
 • co-creation
 • ekologiskt
 • föreläsningar
 • hållbar arkitektur
 • festival
 • hållbar utveckling
 • klimatsmart
 • talare
 • musik