Pressmeddelande -

Det nye materialet GORE-TEX® Active Shell er perfekt for utendørs høypulsaktiviteter

Lett som en fjær, høy pustekapasitet og behagelig mot huden. Den siste innovasjonen fra Gore heter GORE-TEX® Active Shell og lanseres nå før høsten og vinteren.

GORE-TEX® Active Shell-konseptet er en videreutvikling av det eksisterende GORE-TEX®-materialet og er utviklet spesielt med tanke på intense økter utendørs. Jakkene med GORE-TEX® Active Shell-materiale er bevisst minimalistiske i sin utformning for å være så lette som mulig; et plagg får ikke veie mer enn 400 gram. Dette i kombinasjon med ekstremt god pusteevne gjør plaggene perfekte til utendørs høypulsaktiviteter som løping, sykling og turgåing. Samtidig er utformingen tilpasset slik at klærne føles behagelige rett på huden. Perfekt hvis man vil utnytte den lave vekten fullt ut og ikke bruke unødvendige plagg under jakken.

– Det er perfekt for moderne, aktive idrettsutøvere som er utendørs i all slags vær. For eksempel joggere, syklister eller klatrere som vil ha lette klær til sin intense dagsøkt, men likevel ikke har lyst til å redusere på kravene til varig vanntetthet, sier David Ekander, markedsansvarlig i W. L. Gore & Associates Scandinavia AB.

GORE-TEX® Active Shell-materialet er resultatet av at en lettere og tynnere GORE-TEX®-membran er kombinert med finfibrede tekstiler. Ved hjelp av en helt ny lamineringsteknologi har det vært mulig å integrere innerstoffet med GORE-TEX®-membranen, og det har resultert i den ekstremt gode pusteevnen og den behagelige følelsen rett mot huden. Fuktigheten ledes veldig raskt bort fra huden og transporteres ut gjennom stoffet i form av vanndamp, mens vann fra regn og snø ikke har mulighet til å trenge gjennom plagget.

Følgende ledende klesprodusenter vil ha plagg av typen GORE-TEX® Active Shell i vinterkolleksjonen 2011/2012: 

Adidas, Arc’teryx, Berghaus, Haglöfs, Mammut, Norrøna, Patagonia, GORE BIKE WEAR, GORE RUNNING WEAR.

For mer informasjon:
 David Ekander, Markedsansvarlig W. L. Gore & Associates Scandinavia AB.
 Telefon: +46 31 - 706 78 11
E-post: dekander@wlgore.com



Ämnen

  • Sport

Kategorier

  • active shell
  • gore-tex
  • gore

W.L Gore & Associates är ett amerikanskt familjeföretag, mest känt för varumärket GORE-TEX®. Sedan 1958 har Gore lanserat åtskilliga innovationer och är ledande tillverkare av tusentals applikationer och produkter inom industri, elektronik, textil och medicin.
Företaget har över 9 000 anställda över hela världen och omsätter 2,6 miljarder US dollar.
W.L. Gore Scandinavias huvudkontor, som ligger i det expansiva Åbro-området i Mölndal utanför Göteborg, är en sälj- och marknadsorganisation med ett 50-tal anställda. Gore Scandinavia omsätter cirka 650 miljoner SEK.
Gore, med en företagskultur av små enheter och stort personligt ansvar, har årligen toppnoteringar på listan ”Best companies to work for” i Fortune Magazine.
www.gore-tex.se
www.windstopper.se
www.gore.com

Kontakter

Jacob Lagercrantz

Presskontakt Presskontakt Pressinformation +46 70 606 83 20

Relaterat innehåll