Pressmeddelande -

Rootsi Guide'i disain pälvib rahvusvahelise tunnustuse – Kaitsekinnas saab maailma suurima disainiauhinna Red Dot: Product Design Award

Rootsi kaitsekinnaste tarnija Guide ületab sadu teisi rahvusvaheliselt tuntud tooteid, pälvides prestiižse Red Dot: Product Design 2013 auhinna. Tegemist on olulise ülemaailmselt tuntud kvaliteedimärgiga, millega tunnustatakse esmaklassilist disaini.  Selle aasta Red Dotil oli ihaldatud auhinna eest võistlejaid rohkem kui kunagi varem.

Red Dot on maailma suurim disainivõistlus. Tunnustust kutsutakse ka disainerite Nobeli auhinnaks. Sellel aastal osales ligikaudu 1860 ettevõtet, disainerit ja arhitekti 54 riigist ning kokku esitati hindamiseks 4662 toodet. Rahvusvaheline žürii, kuhu sellel aastal kuulus külalisena maailmakuulus disainer Jimmy Choo, valis Guide'i uue kaitsekinnaste sarja parimaks tootedisainiks kategoorias "Automotive and Transportation". Tegemist on olulise tunnustusega, mille on varasematel aastatel saanud näiteks BMW M5 ja Volvo Trucks Volvo FH eest.

Tugeva disainiga elupäästja
Guide'i peakontoris Ulricehamnis tegeleb tootearendusega neli inimest. Üldse on meeskonnas kokku seitse töötajat. Plaaniks on võetud tulla uue unikaalse tootekontseptsiooniga turule üle ühe aasta. Arendusosakond on mitu aastat teinud tihedalt tööd eesmärgiga luua kollektsioon, mis annab kasutajale optimaalse liikuvuse ja peenmotoorika. Muster on disainitud 3D formaadis, mis on täielikult käe kuju järgi modelleeritud. Uus kindasari on teel müügivõrku ja müügil alates aprillist.

-  "Meie väike Ulricehamnis tegutsev meeskond on tegelenud tootearendusega, et luua kindasari, mis pakub kasutajale nii mugavust, head haaret, suurt vastupidavust kui ka õigel tasemel kaitset. Oleme samuti suurt tähelepanu pööranud uue kindasarja disainile.  Tunneme suurt au, et meie tööd on rahvusvahelisel tasemel märgatud," ütleb Guide'i kaubamärgijuht Roger Rasmussen. 

Red Doti auhind antakse välja 1. juulil Aalto-Theatre ooperimajas Essenis Saksamaal. Suvel on Guide'i kindasari esindatud Red Doti disainimuuseumi erinäitusel, kus on väljas kas teised auhinnatud tooted. Võitjatooted viiakse seejärel üle püsiväljapanekusse, mis jääb üles üheks aastaks. Tegu on maailma suurima kaasaegse disaini näitusega.

Mitmekordselt auhinnatud
Eelmisel aastal pärjati Guide'i rahvusvaheliste auhindadega kahel korral. Guide võitis Austraalias Sydney Security show messil parima uue toote tunnustuse ja sai Securexi messil Budapestis auhinna kategoorias "Most Innovative Product".

Kontaktinfo täiendava teabe saamiseks
Roger Rasmussen, Guide'i kaubamärgijuht
E-post: roger.rasmussen@skydda.se
Telefon: +46 321 67 73 70

Ämnen

  • Industri, tillverkning

Guide representerar ett heltäckande sortiment av arbetshandskar för olika risksituationer och användningsområden. Främst för användare inom bygg- och industrisektorn. Genom att ligga i framkant och fokusera på utvecklingsarbete erbjuder vi handskar som inte bara skyddar händerna utan många gånger också underlättar jobbet. Guide säljs och marknadsförs av Skydda Protecting People Europe AB, nordens ledande leverantör av personlig skyddsutrustning för professionella användare.

Kontakter

Jan Lundmark

Presskontakt CEO +46 70 222 46 00

Mattias Sebell

Presskontakt Head of Marketing +46 70 623 28 78