Pressmeddelande -

Vastake telefonile ja kasutage internetti töökindad käes – nüüd on saadaval puutefunktsiooniga Guide'i kindad

Suurem osa Rootsi oskustöölistest kasutab oma igapäevatöös mobiiltelefoni ja enamikul neist on nutitelefon. Guide on nüüd saadaval puuteekraanifunktsiooniga, mis toimib nutitelefonidel. See tähendab, et kindad saab kätte jätta. Helistage, ilma et käed hakkaksid külmetama või saaksid märjaks.

Rootsi oskustööliste seas läbi viidud uuring näitab, et peaaegu üheksa kümnest kasutab nutitelefoni.* Peale selle on suur osa Rootsi oskustöölistest füüsilisest isikust ettevõtjad, kelle kontor on nende taskus. Seepärast on vaja töökindaid, mis lihtsustavad töö administratiivset poolt – telefonile vastamist, meilide saatmist, kaameraga jäädvustamist ja internetis käimist.

-  „Oma sortimenti üle vaadates lähtume igale tööle ja igale kliendile õige kinda pakkumisel kasutajate erinevatest vajadustest. Nüüd oleme välja töötanud kolm uut töökindamudelit erinevatele kasutusvaldkondadele, kuid neid ühendab üks omadus – puuteekraanifunktsioon, mis toimib ühtviisi hästi nii tahvlite kui nutitelefonide käsitsemisel,” räägib Guide'i kategooriajuht Åsa Lindberg Svensson.

Unustage telefoniga rääkides külmad ja märjad käed
Guide 587
on painduv, kulumiskindel ja jahedust hoidev, suurepärase haarduvusega kuival pinnal ja toimib ideaalselt puuteekraanil. Sobib hästi montaaži- ja ehitustöödeks, kus kasutatakse nutitelefone, tahvelarvuteid ja puutetundlikke ekraane.

Guide 589 on õhuke ja painduv kinnas, mis töötab suurepäraselt puuteekraanil. Sobib hästi montaaži- ja peenmehhaanikatöödeks, noppimiseks ja pakkimiseks ning töödeks, kus tuleb ette tahvelarvuti ja puuteekraani kasutamist.

Guide 309 on PU-ga sisselõikekaitsekinnas (tase 5), millel on puuteekraanifunktsioon. Sobib hästi metalli töötlemiseks, klaasitööstuses, monteerimiseks ja ehitamiseks, kui esineb sisselõikevigastuste oht.

Kindad saabuvad poodidesse veebruaris ja nende soovituslik hind on sõltuvalt mudelist 19,00–90,00 SEK/paar (ilma KM-ita).

* Uuring viidi läbi 2012. aasta oktoobris 163 oskustöölise seas.

Kontaktinfo täiendava teabe saamiseks:
Åsa Lindberg Svensson, Guide'i kategooriajuht
asa.lindberg.svensson@skydda.se
+46 703 957 233


Ämnen

  • Industri, tillverkning

Guide representerar ett heltäckande sortiment av arbetshandskar för olika risksituationer och användningsområden. Främst för användare inom bygg- och industrisektorn. Genom att ligga i framkant och fokusera på utvecklingsarbete erbjuder vi handskar som inte bara skyddar händerna utan många gånger också underlättar jobbet. Guide säljs och marknadsförs av Skydda Protecting People Europe AB, nordens ledande leverantör av personlig skyddsutrustning för professionella användare.

Kontakter

Jan Lundmark

Presskontakt CEO +46 70 222 46 00

Mattias Sebell

Presskontakt Head of Marketing +46 70 623 28 78