Norges Funtional Fitness Forbund NOR 3F
Norges Funtional Fitness Forbund NOR 3F

Pressmeddelande -

ISIKOST som hovedsponsor till Norges Funtional Fitness Forbund NOR 3F

ISIKOST som hovedsponsor

December 16, 2017 / NOR 3F

Norges Funtional Fitness Forbund kan med glede annosere vårt nye partnerskap med den svenske bedriften ISIKOST. ISIKOST spesialiserer seg på rene kosttilskudd av høy kvalitet. Partnerskapet med NOR3F fokuserer på at vår organisasjon skal kunne bygge opp under arbeidet mot doping, slik at man kan utvikle et solid system med testing.

ISIKOST vil også fungere som hovedsponsor av "International Functional Fitness World Championships" i 2018 til 2020.

Gretchen Kittelberger, presidenten av iF3, sier: - Vi er veldig spent på å starte arbeidet sammen med Isikost, spesielt på grunn av deres ønske om å støtte vårt antidopingarbeid. Det er sjeldent at et kostholdselskap sier rett ut at rene produkt og en ren sport er så viktig for dem, at de er villig til å dele ut tilskudd for å utvikle et antidopingprogram. Det å utvikle et antidopingprogram forenlig med WADA er høyt på vår prioriteringsliste, og da det samstemte med Isikost sine prioriteringer ble dette forholdet en selvfølge.

iF3 skal bruke en stor prosentdel av pengene som vi mottar gjennom dette partnerskapet til å bygge et antidopingprogram som samsvarer med "the World AntiDoping Code". Det er veldig viktig at functional fitness-utøvere kan stole på at de alle spiller etter samme regelbok når de står på konkurransegulvet. Det å utvikle et sterkt antidopingprogram er en nødvendighet for iF3. Gjennom støtten Isikost gir vil dette vere mulig.

Dean Ruzic, administrerende direktør av Isikost, sier følgende: - Vi er veldig stolt over å være del av et slikt nært og viktig samarbeid sammen med International Functional Fitness (iF3) og Norges Functional Fitness Forbund (NOR3F). Vi lager alle produktene til Isikost på vårt eget anlegg i Stockholm, og vi kan hver eneste ingrediens som vi putter i produktene er fullt sporbare. Vi bruker bare ingredienser av høyeste kvalitet, og denne forpliktelsen til høy kvalitet er en av kjerneverdiene i selskapet.

Ruiz legger til: - Gjennom vårt samarbeid med functional fitness, vil vi komme med en betydelig innsikt til hvordan de beste utøverne og unge personer trener og spiser; det gir oss informasjon som vil bli brukt til å utvikle vår produktportefølje basert på vitenskapelige studier.

Vi ønsker å arbeide aktivt med anti-doping og kosthold. Det er viktig å presisere hvor viktig det er med en sunn livsstil og at en tenker over kostholdet. Man kan prestere på absolutt høyeste nivå med et godt kosthold, supplert med et rent kosttilskudd.

ISIKOST vil lansere en ny produktlinje til functional fitness-utøvere 16. desember. Du kan lese mer om ISIKOST på deres nettside https://isikost.se/ eller ved å følge de på Instagram eller Facebook @Isikost.

Ämnen

  • Ekologiska frågor

Taggar

  • prestation
  • made in sweden
  • kontroll
  • isikost
  • crossfit

Genom egen produktion i Årsta levererar ISIKOST vitaminer och kosttillskott av högsta kvalité med full spårbarhet i form av variation av de näringsämnen kroppen kan tillgodogöra sig.

ISIKOST vill göra kost och hälsa enklare, för alla. Vad ska man äta och inte? Är det skillnad mellan näringsämnen i kosttillskott och vår vardagliga mat? Vilka kosttillskott behöver just jag? Genom kortfattad, lättbegriplig information som faktiskt gör det lättare för dig att må bra.