Gå direkt till innehåll
Fredrik Hedblom, CEO, Jetshop
Fredrik Hedblom, CEO, Jetshop

Pressmeddelande -

Jetshop satser stort i Norge

Det vellykkede samarbeidet med friluftsaktøren Bergans ga mersmak, og e-handelsplattformen Jetshop tar nå i bruk den fremgangsrike SaaS-modellen på det norske markedet. Vårt nye tilskudd, Martin Brekke – tidligere salgssjef innen e-handel for Svea Finans i Norge – leder satsningen.
– Jeg ser frem til å ta forretningene til kundene våre til et nytt nivå, sier Martin Brekke. 

Jetshop har siden 2002 utviklet en imponerende skybasert e-handelsplattform, og er i dag ansett for å være en av Sveriges fremste bedrifter innen sin kategori. De nærmere 60 ansatte jobber daglig med å utvikle digitale løsninger for både svenske og internasjonale forhandlere, som for eksempel Scorett, Twist & Tango og den norske friluftsaktøren Bergans. Det er tydelig at samarbeidet med sistnevnte ga mersmak, for fra og med 2020 satser Jetshop fullt på det norske markedet i tillegg til det svenske. Helhetskonseptet Powerful SaaS Commerce for e-forhandlere innen enterprise-segmenter har blitt tatt godt imot, og har allerede gitt gode resultater på et marked som i stor grad har vært konsulentdrevet tidligere. Som første steg i denne etableringen, har Martin Brekke – tidligere salgssjef for Svea Finans – sluttet seg til Jetshop sitt salgsteam.

– Tidspunktet for denne satsningen er helt rett. Jeg ser frem til å kunne kombinere erfaringen og kunnskapen min med det Jetshop har å by på, og å skape synergier som tar forretningene til kundene våre til et nytt nivå, sier Martin Brekke, Senior Sales Executive på Jetshop.

Nordens ledende e-handelsleverandør
Det er mange fordeler med en SaaS-løsning. Kundene får raske oppdateringer og en imponerende time-to-live, hvor de nyeste funksjonene tas raskt i bruk. Jetshop tar dessuten hånd om alt innen e-handel, fra oppkoblinger mot forretnings- og lagersystemer til front-end-integrasjoner for optimalisert konvertering. Jetshops ambisjon er kort sagt å komme inn som en verdifull kunnskapspartner, som sørger for at organisasjonen kan fokusere på kjernevirksomheten sin.

– Etter vår erfaring, er det mange i dag som er fastlåst til tunge og dyre systemer, fordi valget av plattform ikke har blitt analysert godt nok. Vi ser et enormt potensial i Norge. Her finnes det muligheter til å gjøre store forskjeller i e-handlenes omsetning online – med bedre lønnsomhet som et resultat, sier Fredrik Hedblom, CEO på Jetshop.

For mer informasjon, kontakt:
Martin Brekke
Senior Sales Executive
+47 (0)95 – 18 07 91
martin.brekke@jetshop.se

Fredrik Hedblom
CEO
+ 46 (0)735 – 18 15 76
fredrik.hedblom@jetshop.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


A strategic e-commerce partner, passionate about your success.
Jetshop is an innovative and strategic technology and knowledge partner, driven by your success across all channels. We provide you with a cloud-based e-commerce platform, creating the best possible conditions for successful omnichannel retaling and cross-border commerce. Jetshop plays an active role in evolving your business online, allowing you to achieve your goals – whichever they may be. With us you will become and remain ONE STEP AHEAD.

Presskontakt

Mikaela Lennermar

Mikaela Lennermar

Presskontakt Head of Marketing +46 73 989 46 14

Relaterat innehåll

En strategisk e-handelspartner, med passion för din framgång.

Om Jetshop
Sedan 2003 har Jetshop lagt grunden för obegränsad tillväxt genom att erbjuda skalbara e-handelslösningar som bygger på True SaaS och API-first. Vi tillhandahåller alla framgångsfaktorer för lönsam digital handel när vi kombinerar detta kunderbjudande med en stark partnerstrategi. Jetshop har 70 anställda och kontor i Stockholm, Oslo och Göteborg. Stella Capital är en av de större ägarna och bland kunderna finns Bergans, Coolstuff, 8848 Altitude, Lagerhaus, Scorett, Hööks, A Day’s March, Svenska Hem och Flattered. För mer information besök www.jetshop.se

Jetshop
Sten Sturegatan 44
412 52 Göteborg
Sverige
Besök våra andra nyhetsrum