Pressmeddelande -

Nyheder fra Italien

Denne sommer byder Italien på storslåede udstillinger i Genova og helseritualer i Trentino. Mærk pulsen i hjertet af Milano under Independent Days Festival eller besøg øen Procida, som er udnævnt til Årets kulturdestination.

SuperBarocco – en hyldest til Genovas mesterværker
De velhavende bankfolks, sømændenes og handelsmændenes historiske by Genova fejrer den kulturelle storhedsperiode med specialudstillingen SuperBarocco, der løber frem til den 10. juli. Barokkens arkitektur med forgyldt stukkatur, majestætiske indgangspartier og vidunderlige haver med fontæner og udsmykning vidner om, at Genova ikke blot var en økonomisk og finansiel stormagt i perioden 1600–1750 men også en hovedstad for kunst og kultur. Projektet SuperBarocco er en hyldest til Genovas storslåede periode med udstillingerne "The shape of wonder" i Dogepaladset og "Protagonisterne", hvor du kan opleve værker af barokkens store kunstnere såsom Peter Paul Rubens, Valerio Castello og Gregorio De Ferrari.

LÆS MERE:
https://www.visitgenoa.it/en/node/3154

Musikfestivalen Independent Days Festival i Milano er tilbage
Endelig! Independent Days Festival er nu tilbage efter en pandemipause, og den 9.-12. juni er det igen tid til et pakket program og festivalstemning i Milano. På scenen står blandt andre internationale kunstnere som Green Day, The Struts, Greta van Fleet, Mother Mother og Imagine Dragons. Du har også god lejlighed til at opleve andre spændende dele af byen lige i nærheden – tag en spadseretur en sommeraften i håndværkernes bydel Isola, eller tag en tur til det smukke kanalområde Navigli.

LÆS MERE:
https://www.italia.it/en/i-days-milan
https://idays.it/it
https://www.yesmilano.it/en


Velvære i Trentinos Dolomitter
Spirituelle vandringer, helsebringende yoga, barfodsvandring i bjergene og trækramning i skoven – du finder den indre ro og velvære på en ferie for både krop og sjæl i det naturskønne Trentino. Med alperne som bagtæppe kan du nyde at koble helt af og finde din indre balance. Trentino byder på ikke mindre end seks spasteder, der alle er forskelligt indrettet. Provinsen kan være stolt af, at hele seks byer er blevet udnævnt som nogle af Italiens smukkeste, så sørg for at besøge mindst én af dem. Du bor skønt på et af regionens miljøvenlige hoteller, hvor det store fokus på miljøvenlighed ikke går ud over komforten. Tag en dyb indånding, og find dit indre zen i Trentino.

LÆS MERE:
https://www.italia.it/en/detox-experiences-in-trentino
https://www.italia.it/en/trentino-slow-beauty
https://www.visittrentino.info/en/articles/italian-lifestyle/sleep-green-nature


Øen Procida – Årets kulturdestination
Tillykke til Procida! For første gang er en ø blevet kåret med den fornemme titel Årets kulturdestination i Italien. Nu står den pittoreske ø så i det bittersøde dilemma at sole sig i berømmelsen og samtidig indstille sig på en stor tilstrømning af kulturinteresserede nye gæster, som nu på grund af den fine titel får øjnene op for øen. Procidas kulturelle arv går langt tilbage i tiden, og øen, der længe har været elsket af forfattere og filmskabere, kendes blandt andet som location for film som The Postman og The Talented Mr. Ripley. Her er der mulighed for at besøge den pittoreske fiskerby Corricella eller opleve det smukke og instagramvenlige Callìa Belvedere, hvor der er en fantastisk panoramaudsigt over Napolibugten med øen Capri i det fjerne. Øen har stort fokus på bæredygtig turisme i alle led og er omhyggelig med ikke at drive rovdrift på ressourcerne. Den kloge gæst vælger at rejse til øen i mellem- eller lavsæsonen, hvor man kan glide ind i øens rolige rytme og nyde de mange kulturoplevelser, storslået kunst, skøn musik og smuk arkitektur helt uden trængsel. Se den opdaterede arrangementskalender på hjemmesiden.

LÆS MERE:
https://www.italia.it/en/procida-an-island-of-culture

For mere information skal du venligst kontakte:
For presse: Anna Andersson, Nordisk chef for Italiens Turistkontor: anna.andersson@enit.it
Andre: stockholm@enit.it
www.italia.it

Relaterade länkar

Kategorier

  • italia

Det italienske statslige turistkontor (ENIT) har siden starten i 1919 markedsført turistlandet Italien med hovedkvarter i Rom og i dag via 27 kontorer rundt om i verden. Kontoret i Stockholm støtter rejsebranchen og medierne på de nordiske markeder og informerer og inspirerer offentligheden i disse lande til nye spændende italienske opdagelser.