Pressmeddelande -

Uutisia Italiasta

Tänä kesänä Italia tarjoaa upeita näyttelyjä Genovassa ja parantavia rituaaleja Trentossa. Tunne syke Milanon sydämessä Independent Days Festival (I-Days) -musiikkifestivaaleilla tai vieraile vuoden kulttuurikohteeksi valitulla Procidan saarella.

SuperBarocco – kunnianosoitus Genovan mestariteoksille
Genova, rikkaiden pankkiirien, merenkulkijoiden ja kauppiaiden historiallinen kaupunki, juhlii kulttuurin loistokauttaan SuperBarocco-erikoisnäyttelyllä 10. heinäkuuta asti. Barokin arkkitehtuuri ja aikakauteen kuuluvat kullatut stukot, mahtavat sisääntuloaulat ja upeat puutarhat suihkulähteineen ja koristeineen todistavat, että vauraalla Genovalla oli vuosina 1600–1750 taloudellisen vallan lisäksi myös kulttuurista ja taiteellista pääomaa. SuperBarocco-hanke tekee kunniaa Genovan upealle loistokaudelle. Hankkeen näyttelyissä "The shape of wonder" Dogen palatsissa ja "Protagonistit" voit antaa silmiesi levätä barokin suurten taiteilijoiden, kuten Peter Paul Rubensin, Valerio Castellon ja Gregorio De Ferrarin, teoksissa.

LUE LISÄÄ:
https://www.visitgenoa.it/en/node/31542

Independent Days Festival -musiikkifestivaali Milanossa tulee taas

Vihdoinkin! Independent Days Festival -musiikkifestivaali järjestetään taas pandemian aiheuttaman tauon jälkeen. 9.–12. kesäkuuta on jälleen kerran aika kolmen festivaalitunnelmaa täyteen pakatun päivän Milanossa. Lavalle nousee kansainvälisiä artisteja, kuten Green Day, The Struts, Greta van Fleet, Mother Mother ja Imagine Dragons. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu myös muihin jännittäviin kaupunginosiin – kiertele alkukesän iltana käsityöläisten Isolassa tai tee retki kauniille Naviglin kanava-alueelle.

LUE LISÄÄ:
https://www.italia.it/en/i-days-milan
https://idays.it/it
https://www.yesmilano.it/en

Uudistu Dolomiiteilla Trentossa

Henkiset kävelyt, rauhoittava jooga, paljasjalkakävely vuoristossa ja puunhalailu metsässä – löydä rauha ja nauti sekä kehon että sielun lomasta luonnonkauniissa Trenton maakunnassa. Alpit taustanasi voit nauttia täydellisestä virkistäytymisestä ja löytää tiesi sisäiseen tasapainoon. Trentossa on peräti kuusi eri tavoin painottuvaa kylpylää. Maakunnassa on kokonaista kuusi Italian kauneimpien joukkoon valittua kylää, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja vieraile ainakin yhdessä niistä. Asu hyvin yhdessä alueen ympäristöystävällisistä hotelleista, joissa mukavuudesta ei ole tingitty vähäisten ympäristövaikutusten kustannuksella. Hengitä syvään ja löydä sisäinen zenisi Trentossa.

LUE LISÄÄ:
https://www.italia.it/en/detox-experiences-in-trentino
https://www.italia.it/en/trentino-slow-beauty
https://www.visittrentino.info/en/articles/italian-lifestyle/sleep-green-nature

Procidan saari – vuoden kulttuurikohde

Onnea Procida! Ensimmäistä kertaa saari on saanut arvostetun vuoden kulttuurikohde -palkinnon Italiassa. Nyt maalauksellisella saarella on edessään visainen pulma, kun se saa toisaalta paistatella valokeilassa, mutta samalla sen pitää varautua hetkelliseen ryntäykseen kulttuurista kiinnostuneita vierailijoita, joiden huomion saari valinnan myötä vetää puoleensa. Procidan kulttuuriperintö ulottuu ajassa kauas taaksepäin, ja saari on jo pitkään ollut kirjailijoiden ja elokuvantekijöiden suosiossa. Se tunnetaan muun muassa elokuvien Postman – Tulevaisuuden sanansaattaja ja Lahjakas herra Ripley tapahtumapaikkana. Täällä voit vierailla viehättävässä Corricellan kalastajakylässä tai tutustua kauniiseen ja Instagram-ystävälliseen Callìa Belvedereen, jossa voit nauttia panoraamanäkymästä Napolinlahdelle ja nähdä vilauksen Caprin saaresta. Saari panostaa vahvasti kestävään matkailuun ja varoo tarkoin luonnonvarojen liikakäyttöä. Tänne kannattaa matkustaa sesongin ulkopuolella, jolloin voi todella sujahtaa saaren hitaaseen rytmiin ja nauttia kulttuurielämyksistä, upeasta taiteesta ja musiikista sekä loistavasta arkkitehtuurista ilman tungosta. Katso päivitetty tapahtumakalenteri verkkosivuilta.
LUE LISÄÄ:
https://www.italia.it/en/procida-an-island-of-culture

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Lehdistölle: Anna Andersson, Pohjoismaiden johtaja, Italian matkailutoimisto
anna.andersson@enit.it
Muut: stockholm@enit.it
www.italia.it

Relaterade länkar

Kategorier

  • italia