Andreas Baller, Head of Marketplace at Amazon Sweden

Press release -

Amazon Szwecja potwierdza swoją obecność na amaNordic

Amazon Szwecja ogłosił, że będzie obecny na amaNordic w Gummifabriken, Värnamo. Jako jedyne ugruntowane wydarzenie w krajach nordyckich dedykowane sprzedawcom Amazona, amaNordic jawi się jako oczywisty wybór dla wszystkich, niezależnie od etapu ich przygody z Amazonem. Ta obecność podkreśla zaangażowanie Amazona w budowanie więzi z nordyckimi markami, oferując unikalną możliwość bezpośredniej interakcji z przedstawicielami Amazona, budowania relacji i spotkania z nimi osobiście.

Podczas wydarzenia Andreas Baller, Dyrektor Marketplace dla Amazon Szwecja, przedstawi nowe i nadchodzące narzędzia oraz funkcje. Ta sesja będzie podkreślać, jak można je wdrożyć w strategie w celu osiągnięcia lepszych wyników na Amazonie, a także dostarczy informacji o nowościach i zwiększonych możliwościach ekspansji przewidzianych na 2024 rok.

Amazon będzie miał silną obecność na amaNordic, zarówno poprzez dzielenie się wglądami z sceny, jak i poprzez fizyczną obecność w celu spotkania i interakcji z uczestnikami.

“AmaNordic daje nordyckim markom i przedsiębiorcom szansę na pogłębienie swojego zrozumienia Amazona. Nie mogę się doczekać, kiedy będę miał okazję podzielić się z uczestnikami szeregiem ekscytujących spostrzeżeń i aktualizacji z tej sceny, które mogą przyczynić się do sukcesu sprzedawców Amazona. Poza naszymi prezentacjami, ja i mój zespół z niecierpliwością oczekujemy na możliwość osobistego połączenia się z uczestnikami AmaNordic. Te interakcje są dla nas często inspirujące i stanowią początek długotrwałej relacji."

- Andreas Baller, Dyrektor Marketplace, Amazon Szwecja.

Założyciel amaNordic, Carl Helgesson, wyraził swoje zadowolenie z udziału Amazona: "To niezwykle budujące, że sam Amazon będzie uczestniczył w jedynym wydarzeniu w krajach nordyckich dla tych, którzy sprzedają i tych, którzy chcą sprzedawać na Amazonie. Mieć Andreasa Ballera, Dyrektora Marketplace dla Amazon Szwecja na scenie, wraz z niektórymi z czołowych sprzedawców i ekspertów Amazona na świecie, to niesamowite uczucie."

amaNordic, które odbywa się w Gummifabriken w Värnamo, stało się głównym miejscem spotkań dla sprzedawców Amazona w krajach nordyckich. Z tegorocznym tematem "Profitable Growth & Expansion", wydarzenie koncentruje się na wyzwaniach związanych z rentownością w obecnym klimacie, jednocześnie podkreślając potencjał zwiększonego eksportu dzięki platformom Amazona. Po sukcesie w 2022 roku, kiedy amaNordic otrzymało imponującą ocenę 9,54 na 10 od uczestników, wydarzenie nadal oferuje spostrzeżenia, strategie i historie sukcesu, aby wyposażyć marki w narzędzia i wiedzę, której potrzebują, aby odnieść sukces na największej na świecie platformie e-commerce.

Dla tych, którzy są zainteresowani udziałem w amaNordic i chcą skorzystać z tej unikalnej możliwości interakcji z Amazonem i innymi liderami branży, odwiedź amaNordic Event po więcej informacji.

Related links

Categories

amaNordic is the Nordic region's largest annual event for small, medium and large companies and brands focusing on optimizing business through e-commerce on Amazon.

amaNordic Academy, runs Amazon training to help Nordic companies and entrepreneurs succeed on their own in the world's largest e-commerce marketplace by raising awareness and guiding them through their business journey.

Rankona Mazon
, offers personalized expertise and service to companies and entrepreneurs who want help with launching and continuous growth on Amazon. Rankona Mazon's Amazon strategists do the work for the client.

The management and employees of amaNordic and Rankona Mazon have extensive experience of successful sales on the e-commerce giant globally. The founder is Amazon expert Carl Helgesson, with 11 years of experience with Amazon, as well as the establishment of five own international brands.

Linda Hirschfeld

Press contact PR Strategy & Concept Development +46 73-393 29 48 amaNordic RankonaMazon ICROSS Tikab

Related content

Related events

Professional Amazon Competence Center

amaNordic och Rankona Mazon hjälper små-, medelstora- och stora företag att etablera sig och lyckas skapa tillväxt på världens största e-handelsplattform, Amazon.

amaNordic
Stockholm