Gå direkt till innehåll
Nå arrangeres Løsninger for Offentlig Sektor også i Norge 7. – 8. mai 2025, på Nova Spektrum i Lillestrøm. Temaet i 2025 er digitalisering!

Pressmeddelande -

Nå arrangeres Løsninger for Offentlig Sektor også i Norge 7. – 8. mai 2025, på Nova Spektrum i Lillestrøm. Temaet i 2025 er digitalisering!

Nå lanseres Løsninger for Offentlig Sektor Norge – en helt ny møteplass, messe og konferanse med premiere på Nova Spektrum 7. – 8. mai 2025. Møteplassen, som arrangeres årlig i Stockholm, er den største og mest omfattende i sitt slag i Sverige og henvender seg til alle som leder, utvikler og effektiviserer offentlige virksomheter.

«Gjennom årenes løp har et stort antall norske utstillere og besøkende deltatt på messen og konferansen i Stockholm og etterspurt et eget arrangement for offentlig sektor i Norge. Derfor ser vi sammen med norske myndigheter, leverandører og beslutningstakere frem til å få skape denne felles møteplassen årlig også i Norge», sier Susanne Hallencreutz, administrerende direktør i Nordic Live Expo, som er arrangør.

Arrangementet er blant annet knyttet opp mot regjeringens visjon om et digitalisert Norge, der Norges ambisjon er å bli best i verden på å utnytte digitaliseringens muligheter. Det skal bidra til økt konkurransekraft, bedre tilgjengelighet, et moderne Norge og bærekraftig utvikling. De besøkende på Løsninger for Offentlig Sektor Norge vil bli presentert for gode eksempler på pågående fremskritt i Norge, samt hvordan andre land har lyktes i arbeidet med disse problemstillingene.

De fleste offentlige virksomheter står overfor utfordringen med å skulle utforme fremtidens smarte, effektive og bærekraftige samfunn. Møteplassen er derfor svært etterspurt av de besøkende og vil være et senter for kunnskapsutveksling med fokus på fem områder: digitalisering og teknologi, bærekraftige anskaffelser, finans og økonomistyring, ledelse og utdanning samt virksomhetsutvikling.

Arrangøren av Løsninger for Offentlig Sektor er Live Expo, et nordisk messe- og eventselskap som fokuserer på messer, konferanser og møteplasser innen innovasjon, teknologi og samfunnsutvikling. Susanne Hallencreutz, administrerende direktør i Live Expo, forklarer bakgrunnen for satsingen.

De digitale kravene, integreringen, den aldrende befolkningen og det nye lederskapet – utfordringene for offentlig virksomhet har aldri vært større enn i dag. Møteplassen presenterer løsningene som kreves for å kunne bidra til utviklingen og det nye Norge.

Messen kan skilte med høyprofilerte leverandører som presenterer alt fra IT- og høyteknologiske løsninger til virksomhetsløsninger for helsetjenester, skole og omsorg samt løsninger for en bærekraftig utvikling. I tillegg til messedelen er en av møteplassens viktigste byggesteiner en konferanse av høy kvalitet som utvikles av representanter fra hele offentlig sektor.

«Vi skal utvikle en konferanse av høy kvalitet der de besøkende kan ta del i den siste politiske utviklingen og de innovative løsningene som kommer til å drive den digitale omstillingen og søke svar på utfordringene til det offentlige Norge. Her presenteres siste nytt direkte fra politiske tungvektere, myndigheter og eksperter», sier Marie Jacobsson, prosjektleder for Løsninger for Offentlig Sektor Norge.

Vil du vite mer?
Kontakt Susanne Hallencreutz, adm.dir. Live Expo
Tlf: (+46) 0739-30 00 55
E-post: sh@liveexpo.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Live Expo arrangerar mässor, möten, konferenser och events på den skandinaviska marknaden. Vi matchar människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav många idag är ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå. www.liveexpo.se 


Be the first to know - här upplevs nästa stora grej

Live Expo arrangerar mässor, möten, konferenser och events på den skandinaviska marknaden. Vi matchar människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav många idag är ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå. www.liveexpo.se

Nordic Live Expo

Stora Åvägen 21
436 34 Askim
www.liveexpo.se