Gå direkt till innehåll
Petzl IKO Core
Petzl IKO Core

Pressmeddelande -

Petzl lanseeraa juoksemista varten kehitetyn erittäin kevyen ja innovatiivisen otsalampun

Petzl IKO on uusi, ergonomisesti muotoiltu otsalamppu valaisee syksyn ja talvenjuoksulenkkejä ja tekee niistä hauskempia ja turvallisempia.

Petzl tuo tänään markkinoille IKO:n – täysin uudenlaisen otsalampun, jonka edistyksellinen muotoilu miellyttää uusinta tekniikkaa ja korkeaa suorituskykyä arvostavia. Vain 79 grammaa painavan otsalampun akku sijaitsee sen takaosassa, mikä tekee otsalampusta tasapainoisen ja päähän hyvin istuvan. IKO on erittäin mukava käyttää, ja lähes huomaamaton käyttötarkoituksesta tai aktiivisuustasosta riippumatta. Ladattavan Core-akun kanssa IKO toimii täydellä 500 lumenin kirkkaudella valaisten kaupungin kadut ja metsäpolut syksyn hämärtyessä.

Otsalampun ominaisuudet mahdollistavat keskittymisen liikkumiseen. IKO:n seitsemän LED-lamppua ovat hajautettu siten, että valokeilasta tulee samaan aikaan leveä, tasainen ja voimakas. Vettä hylkivä, jäykkä AIRFIT-pääpanta on hienosäädettävissä yhdellä kädenliikkeellä. Pannan ansiosta otsalamppu istuu päähän mainiosti, ja se hylkii myös hikeä.

Petzl IKO:n voi myös ripustaa kaulaan, ja mukana toimitetun säilytyslaukun ansiosta otsalampun voi helposti muuntaa lyhdyksi ja käyttää esimerkiksi teltassa tai milloin tahansa, kun tarvitaan yleistä valaistusta.

Petzl IKO on kaupoissa syksyllä kaksi versiota, toinen toimii ladattavalla Core-akulla ja toinen versio AAA-paristoilla.

Petzl IKO Core

- Max 500 lumenin kirkkaus ladattavalla Core-akulla (350 lumenia AAA-paristoilla)
- Akunkesto suurimmalla kirkkaudella: 2,5 tuntia
- Paino sisältäen ladattavan akun: 79 grammaa
- Suositushinta 92 €

Petzl IKO

- Max 350 lumenin kirkkaus AAA-paristoilla
- Akunkesto suurimmalla kirkkaudella: 2 tuntia
- Paino sisältäen AAA-paristot: 90 grammaa
- Suositushinta 69 €

Lisätietoja ja tuotelainaukset:

Viestintätoimisto Manifesto
Lilli Lehkosuo
+358 40 762 1999
lilli.lehkosuo@manifesto.fi

Tietoa Petzlistä

Petzl on ranskalainen perheyritys, joka edustaa laatua ja innovaatiota. Yli 40 vuoden ajan Petzl on kehittänyt edistyksellisiä tuotteita ja ratkaisuja, joita käyttävät erityisesti korkealla tai pimeässä työskentelevät. Nykyään Petzl-tuotemerkki liitetään läheisesti seikkailuun ja moniin merkittäviin saavutuksiin kalliokiipeilyssä, luolatutkimuksessa ja vuorikiipeilyssä. Ammattimarkkinoilla Petzl on maailman johtava korkeustöiden sekä palo- ja pelastustoimien alalla. Lisätietoja osoitteessa www.petzl.com.

Kategorier

Kontakter

Sandra Gaye

Sandra Gaye

Presskontakt Presskontakt/Spotlight +46 (0) 73 596 18 70|

Petzl