Gå direkt till innehåll
Petzl IKO Core
Petzl IKO Core

Pressmeddelande -

​Petzl lanserer ultralett hodelykt for løping i høstmørket

Med ergonomisk design og opptil 500 lumens, lyser Petzls nye hodelykt opp sesongens mørke løpeturer.

I dag lanserer klatre- og sportsutstyrsprodusenten en ny hodelykt med unikt design; IKO. Med en vekt på 79 gram og batteriet plassert på baksiden, sitter hodelykten så godt plassert at den knapt merkes, selv under aktivitet med mye bevegelse.

Med det oppladbare Core-batteriet lyser IKO med en styrke på 500 lumens, slik at du kan se både gater i byen og stier i skogen når høstmørket faller. Med syv individuelle LED-lamper lyser IKO både bredt og kraftig. AIRFIT-pannebåndet er vannavvisende og stivt, og kan lett justeres med en hånd. Pannebåndet, med sitt ergonomiske design, sitter tett og komfortabelt på hodet uten å absorbere svette.

Mer enn en hodelykt

I tillegg til å brukes som hodelykt kan den medfølgende oppbevaringsposen transformere IKO til en lykt som kan brukes i telt, på camping, eller ved behov for mer spredt belysning. IKO kan også brukes rundt halsen.

Petzl IKO vil være tilgjengelig i butikk i løpet av høsten i to versjoner; med det oppladbare Core-batteriet eller med AAA-batterier.

Petzl IKO Core

– Opptil 500 lumens lysstyrke med det oppladbare Core-batterier
– Batteritid på full lysstyrke: 2,5 timer
– Vekt, inkl. oppladbart batteri: 79g
– Pris: 969 NOK

Petzl IKO

– Opptil 350 lumens lysstyrke med AAA-batterier
– Batteritid på full lysstyrke: 2 timer
– Vekt, inkl. AAA-batterier: 90g
– Pris: 729 NOK

Mer informasjon:

ITEO
Lisbeth Nordvik
40230587
lisbeth@iteo.no

Om Petzl

Petzl er et familieeid fransk selskap som står for kvalitet og innovasjon. I over 40 år har Petzl utviklet innovative produkter og løsninger som anvendes av de som arbeider i høyden eller i mørket. I dag er varemerket Petzl assosiert med eventyr og mange fremragende oppnåelser innen fjellklatring. I det profesjonelle markedet er Petzl verdensledende innen høydearbeid, brann og redning. For mer informasjon, besøk www.petzl.com

Taggar

Presskontakt

Dennis Svärd

Dennis Svärd

Presskontakt Presskontakt/Spotlight PR +46 704 804 094

Relaterat material