Gå direkt till innehåll

Arkitektenes Juletrelunsj – en attraktiv møteplass

Tid 5 December 2019 00:00 – 19 December 2019 00:00

Plats 05.12 - Trondheim, Radisson Blu Royal Garden Hotel 10.12 - Bergen, Radisson Blu Royal Hotel (Bryggen) 12.12 - Stavanger, Clarion Stavanger 17.12 og 18.12 - Oslo, The HUB

I en ellers travel førjulstid kommer arkitektenes juletrelunsj som en attraktiv pustepause. Like sikkert som at novembermørket så smått kompenseres med julepyntede gater og lett snødryss, sendes det i disse dager ut invitasjon til den årlige og populære Juletrelunsjen som foregår i desember.

I løpet av de siste 20 årene har Juletrelunsjen vokst til å bli en uformell møteplass for 700 arkitekter fra hele landet. For 22. gang får dem muligheten til å møte kompetente leverandører i fire forskjellige byer i Norge.

Juletrelunsjen arrangeres i år av 7 likeverdige partnere. Tidligere har Norgips, Weber, Assa Abloy Entrance Systems, Certego og Pilkington Norge vært med i flere år og i år har to nye partnere fått denne unike muligheten til å vise seg fram, Schüco og Rapp Bomek. Med dette leverandørspekteret presenteres en solid bredde av anerkjente og innovative løsninger for høy-kvalitets og bærekraftige løsninger for norsk byggeri.

På juletrelunsjen kan arkitekter forvente korte diskusjoner med dem samt målrettede presentasjoner. I tillegg blir den årlige quizen, gjerne akkompagnert av gløgg og pepperkaker. Bortsatt fra nyttig informasjon og nettverksbygging, nyter arkitektene en kollegial julelunsj og kanskje tar de med seg et juletre hjem helt til slutt. Og er de heldige, vinner de en av årets 35 premier som leveres personlig i februar.

I år sendes invitasjonen ut til 1500 navngitte arkitekter, men det er fremdeles mulig til å melde seg på selv uten personlig invitasjon per mail. Enten er det mulig via å ta kontakt med en av leverandørene eller på landingssiden www.juletrelunsjen.no. Den har fått en helt ny drakt med prosjektnyheter, artikler og direkte tilgang til de respektive partneres hjemmesider. I tillegg til påmeldingsfunksjon, som åpnes i perioden 11. til 22. november, er det mulighet til å melde seg på nyhetsbrev og be allerede nå om direkte kontakt fra en eller flere av partnere uavhengig om de skal delta på lunsjen eller ikke. Invitasjonen går også ut til utvalgte byggherrer og entreprenører- og det er muligheter for unike møter.

Men interessenter må være rask! Prinsippet om «førstemann til mølla» gjelder og arrangementet fylles svært raskt på de mest populære tidspunktene. Ellers er det mulig å sette seg opp på venteliste.

Kontakter

Alexander Mattsson

Alexander Mattsson

Presskontakt Processing Operations & Business Development Manager Fire Protection Glass Brandskyddsglas 035 153001
Anett Karlsson

Anett Karlsson

Presskontakt Technical Advisory Service and Technical Sales Manager Scandinavia Teknisk rådgivning/ försäljning 035-153048
Håkan Idoffsson

Håkan Idoffsson

Sales Manager Scandinavia Försäljning 035-153020
Nelli Evald

Nelli Evald

Customer Service Scandinavia 035 153005

Relaterade event

Att göra skillnad i världen med hjälp av glasteknologi

Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och laminerat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på vår anläggning i Elverum, Norge.

NSG Group är världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom affärsområdena Architectural, Automotive och Creative Technology. Architectural tillverkar och levererar glas för arkitekturtillämpningar samt för solenergimarknaden och andra sektorer. Automotive bistår marknaderna för originalutrustning till bilar (OE) och ersättningsrutor för eftermarknaden (AGR). Creative Technology omfattar flera olika verksamheter inkl. linser och ljusstyrningar i skrivare och skannrar, glasfiber som används till kamremmar i bilmotorer och glasflingor samt Fina Glass produkter.

Pilkington Floatglas AB
Karl XI:s väg 61
302 96 Halmstad
Sverige