Gå direkt till innehåll
Pilkington Floatglas AB og Pilkington Deutschland AG, afdelning Fire Protection Glass på Nordbygg 2024
Pilkington Floatglas AB og Pilkington Deutschland AG, afdelning Fire Protection Glass på Nordbygg 2024

Pressmeddelande -

Markedsledende 'Low Carbon Glass' på Nordbygg 2024

Pilkington Floatglas AB udstiller på Nordbygg 2024, 23. – 26. april på Stockholmsmässan, sammen med Pilkington Deutschland AG, afdelning Fire Protection Glass.

PFAB var til stede på den allerførste Nordbygg-messe i 1980 og er meget glade for at kunne deltage igen!

Besøgende på vores stand C11:35 vil kunne se vores seneste produkt Pilkington Mirai™, med 52% mindre mængde indlejret kuldioxid sammenlignet med standard floatglas. Produktet blev lanceret i oktober sidste år og er markedsledende.

'Mirai', som betyder fremtid på japansk, er valgt for at markere starten på næste generation af glasprodukter med mindre påvirkning af miljøet. Produktet er det alternativ på markedet, der tilbyder det laveste klimaaftryk med samme ydeevne, kvalitet og udseende som standard floatglas.

Pilkington Mirai™ blev udviklet efter en række forsøg med alternative brændstoffer til glasfremstilling, som NSG Group var først i verden med. En høj andel af genbrugsglas og el fra grønne kilder bruges også i produktionen.

Produktet kan belægges med lavemissions- og solafskærmende belægninger samt lamineres. En Miljøvaredeklaration (EPD) er nu tilgængelig på vores hjemmeside.

På standen vil der være en væg med Pilkington Pyrostop® Line. Med dette brandbeskyttende glas, der fås med brandmodstandsevne fra EI 30 til EI 120, kan lange panoramavægge bygges uden lodrette profiler. Der er kun en tynd lodret silikonefuge mellem glassene.

Vi vil også vise Pilkington Suncool™ Q-serien, vores nyeste solafskærmende glas med den laveste refleksion på markedet, i sommerlige omgivelser.

Der er tre produkter i serien; Pilkington Suncool™ Q 50, Pilkington Suncool™Q 60 og Pilkington Suncool™ Q 70, som alle har høj farvestabilitet, lav refleksion og meget høj selektivitet. Q-seriens belægninger har forskellige niveauer af lystransmission og g-værdi, med et homogent udseende, som gør, at de nemt kan kombineres i samme projekt. To af produkterne i serien fås også som hærdbare og de hedder Pilkington Suncool™ Q 60 Pro T og Pilkington Suncool™Q 70 Pro T.

Vores fuglevenlige glas, Pilkington AviSafe™ med en unik UV-forstærket belægning, vil blive udstillet. Belægningen gør det muligt for fugle at opfatte, at der er en forhindring og undgå at kollidere med glasset. Fuglekollisioner er et stort problem i hele verden, og med dette produkt er det byggede miljø gjort mere sikkert for vores bevingede venner.

Pilkington Glasfakta 2024, vores meget populære glashåndbog i tiende udgave, uddeles på messen. Vi er meget glade for endnu engang at kunne levere en opdateret version af Pilkington Glasfakta, der blev udgivet første gang i år 2000.

Vi vil gerne byde dig hjertelig velkommen til os på stand C11:35 på Nordbygg den 23. – 26. april.

Tilmeld dig her: Nordbygg 2024, for gratis billetter til messen.

Ämnen

Kategorier

Regioner


    Pilkington har siden 1976 forsynet det skandinaviska marked med glas og glasprodukter. Vi sælger floatglas, belagt og lamineret glas produceret i koncernens floatglasfabrikker i Europa. Vi fremstiller termoruder på vores fabrik i Elverum, Norge.

    NSG Group er verdens førende leverandør af glas og rudesystemer inden for tre større forretningsområder: Architectural, Automotive og Creative Technology. Architectural fremstiller og leverer glas til arkitektoniske bygningsløsninger, solenergi og andre sektorer. Automotive leverer til det originale udstyr (OE) og udskiftningsglas til eftermarkedet (AGR). Creative Technology omfatter flere forskellige virksomheder, herunder linser og lysstyringer til printere og scannere og specielle glasfiberprodukter såsom tandremme og glaspulver.

    For mere information om NSG Group: www.nsg.com

    www.pilkington.se
    www.pilkington.no
    www.pilkington.dk

Kontakter

Anett Karlsson

Anett Karlsson

Presskontakt Technical Advisory Service and Technical Sales Manager Scandinavia Teknisk rådgivning/ försäljning 035-153048
Alexander Mattsson

Alexander Mattsson

Presskontakt Processing Operations & Business Development Manager Fire Protection Glass Brandskyddsglas 035 153001

Att göra skillnad i världen med hjälp av glasteknologi

Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och laminerat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på vår anläggning i Elverum, Norge.

NSG Group är världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom affärsområdena Architectural, Automotive och Creative Technology. Architectural tillverkar och levererar glas för arkitekturtillämpningar samt för solenergimarknaden och andra sektorer. Automotive bistår marknaderna för originalutrustning till bilar (OE) och ersättningsrutor för eftermarknaden (AGR). Creative Technology omfattar flera olika verksamheter inkl. linser och ljusstyrningar i skrivare och skannrar, glasfiber som används till kamremmar i bilmotorer och glasflingor samt Fina Glass produkter.

Pilkington Floatglas AB
Karl XI:s väg 61
302 96 Halmstad
Sverige