Gå direkt till innehåll
Digital loggbok, raskere automatisk ruteplanlegging og integrert vind og værmelding er noen av de nyhetene som brukere kan forvente seg.
Digital loggbok, raskere automatisk ruteplanlegging og integrert vind og værmelding er noen av de nyhetene som brukere kan forvente seg.

Pressmeddelande -

Skippo lanserer ny app for 850.000 nordiske brukere

I fjor høst overtok det svenske BoatTech-selskapet Skippo Nordens ledende tjeneste for båtnavigasjon, På Sjøen, fra Gule Sider. Nå får denne elskede appen den største oppdateringen noensinne.

I dag har 850 000 båtbrukere i Norden en ny ikon på sin telefon eller nettbrett når Skippo nå lanseres, appen som skal lette planlegging, navigering og loggføring av båtlivet deres.

"Vi er glade og stolte over å endelig vise frem det vi har jobbet med i løpet av vinteren! Siden vi tok over På Sjøen i fjor høst, har vi snakket med hundrevis av brukere for å finne ut hvordan vi kan forbedre appen. Denne innsikten , sammen med våre egne tanker og ideer har kokt ned til resultatet våre brukere nå kan se i sine hender." sier Fredrik Oscarson, AD.

Appens ikoniske gule farge kan gjenkjennes, men det gamle ankeret har blitt erstattet av en ny symbol.

"Det nye ikonet representerer moderniseringen av appen som vi har utført der vårt stikkord har vært evolusjon, snarere enn revolusjon. Vi bygger videre på en populær app og håpet er at brukerne skal føle seg hjemme med alt som alltid har vært bra, men også sette pris på den forbedrede brukeropplevelsen samtidig" fortsetter Fredrik Oscarson.

De nye funksjonene som brukerne kan forvente seg i den nye Skippo-appen inkluderer blant annet:

  • Vind- og værmelding som er synlig direkte på sjøkartet
  • En ny digital loggbok med båtprofil som også gir tilgang til statistikk over f.eks antall båtturer og tid på sjøen
  • Forenklede søkefunksjoner
  • Et moderne design med forbedret brukervennlighet
  • Forbedret ytelse som blant annet gir mye raskere automatisk ruteplanlegging

Eksisterende kontoer og / eller abonnementer i På Sjøen fungerer som vanlig i Skippo-appen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Skippo ble grunnlagt i 2022 med ambisjon om å skape og tilby digitale tjenester som forenkler båtlivet for nordiske båtentusiaster. Etter at selskapet tok over appen På Sjøen av Gule Sider, driver Skippo nå Nordens ledende app for båtnavigasjon med nesten en million brukere.

Kontakter

Fredrik Oscarson

Fredrik Oscarson

Presskontakt VD och grundare +46 70 765 15 37

Skippo

On a mission to transform boatlife for the many boaters in the Nordics.

Skippo AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm
Sweden