Gå direkt till innehåll
Snart åpner en tre dager lang fotofest

Pressmeddelande -

Snart åpner en tre dager lang fotofest

Fotoutstillinger i verdensklasse, rykende ferske nyheter fra ledende kameraprodusenter og seminarer som hjelper besøkerne med å ta bedre bilder.

Den 2. mars åpner portene til den populære Fotomessen på Norges Varemesse i Lillestrøm.


For tredje gang ønsker vi besøkerne velkommen til Norges største arrangement for fotografi og bildekommunikasjon.

Tre dager – 2.- 4. mars – fylt med inspirasjon, produkter og kunnskap.

– Vi er veldig glade og stolte over å kunne presentere et stort utvalg utstillere, mengder av forelesninger og seminarer der alle fotointeresserte kan lære seg noe nytt, og ikke minst fantastiske fotoutstillinger med norske og internasjonale toppfotografer, sier Magnus Winter, prosjektleder for Fotomessen.

Til årets Fotomesse kommer blant andre den mangfoldig prisbelønte Espen Rasmussen for å vise bilder og fortelle om prosjektet Transit som han har arbeidet med i sju år.

Espen Rasmussen, som blant annet samarbeider med Leger uten grenser, har fått to World Press Photo-priser og hele sju priser i Picture of the Year International.

Fotomessen kommer også til å vise en utstilling av det tyske fotografparet Heidi og Hans-Jürgen Koch.

Dyrebildene deres publiseres regelmessig i National Geographic, Sunday Times, Stern og Le Figaro Magazine, og i høst ble paret belønnet med den mest prestisjefylte fotoprisen i Tyskland – Dr. Erich Salomon Award.

– Vi er ikke interesserte i bare å ta vakre bilder. Spesialiteten vår er å komme nært innpå og ta bilder av dyr som er underdogs, sier Heidi Koch.

For mer informasjon om Fotomessen, besøk www.fotomessen.com eller kontakt prosjektleder Magnus Winter på 46–(0)70–887 06 00 eller magnus@fotomassan.com, alternativt prosjektselger Stein Dahlsrud på 93 00 99 67 eller stein@fotomessen.com


KORT OM FOTOMESSEN
Fotomessen holder åpent i tre dager, 2.- 4. mars 2012. Antallet besøkere beregnes til omkring 30 000 personer sammen med parallellmessen Reiseliv. Fotomessen er Norges største møteplass for fotointeresserte. De påkostede fotoutstillingene på Fotomessen er spesielt populære. Messen holdes på Norges Varemesse i Lillestrøm. Messen er åpen for allmennheten og henvender seg til alle som er interessert i fotografi.

Kontakter

Ronja Nyström

Ronja Nyström

Presskontakt PR- & Pressansvarig 070-789 42 86

Nordens största mötesplats

Stockholmsmässan är Nordens största mäss- och kongressanläggning med 70 000 kvm utställningsyta. Årligen arrangerar vi branschledande mässor samt nationella och internationella konferenser och event. Mäss- och kongressanläggningen är certifierade enligt ISO 20121 – hållbarhet vid evenemang.

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 80 Stockholm
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum