Pressmeddelande -

Inter Milan voitti Mestarien liigan

Inter Milan voitti lauantai-iltana Mestarien liigan. Joukkue kukisti Bayer Münchenin maalein 2-0 Madridissa pelatussa loppuottelussa. Bayer München näytti hallitsevan peliä, mutta ei kuitenkaan onnistunut ohittamaan Interin erinomaisesti toiminutta puolustusta.

Molemmat maalit teki Diego Milito, ensimmäisen 35. minuutilla ja toisen 70. minuutilla. Tämä oli Interille merkittävä voitto, sillä joukkueen edellinen tämän mittaluokan voitto oli vuoden 1965 jalkapallon Euroopan cupissa. Fanien ja joukkueen pitkä odotus menestyksestä palkittiin nyt monellakin tavalla, sillä joukkue voitti tänä keväänä Italian liigan, cupin sekä Mestarien liigan.

Myös joukkueen valmentaja Jose Mourinho on päässyt maistamaan menestystä, sillä hänestä tuli kolmas valmentaja, joka on voittanut Mestarien liigan kahden eri joukkueen kanssa. Hän oli valmentajana Portugalilaisessa Portossa, kun joukkue voitti Mestarien liigan vuonna 2004.

Supportersplace.comista löytyy laaja valikoima fanituotteita Interin ja tietenkin myös muiden joukkueiden kannattajille. Valikoimasta löytyvät muun muassa pelipaidat, takit, hikinauhat, jalkapallot, huivit ja lippikset.

Supportersplace.com
Supportersplace.com on Pohjoismaiden suurin fanituotteiden myyjä verkossa. Valikoimaan kuuluu yli 2000 eri tuotetta. Supportersplace.com:in omistaa suomalainen yritys Nordic Sports Marketing Ltd, joka perustettiin 2002. Supportersplacen tuotetarjontaan kuuluu jalkapallo, jääkiekko, formula 1, ralli ja microstars fanituotteita.

Lisätietoa saat osoitteesta
http://www.supportersplace.com

Ämnen

  • Kläder

Kategorier

  • jalkapallo
  • inter milan
  • pelipaidat

Regioner

  • Utanför Sverige