Gå direkt till innehåll

Nystrand Sjöström och Höstman vann i Singapore

Vid World Cup i Singapore vann Stefan Nystrand överlägset 50 m frisim på 21,39 - 61/100-delar före australiensaren Tom Miller. Nystrand var 46/100-delar ifrån det egna världsrekordet från World Cup i Berlin 2007.

Joline Höstman vann 200 m bröstsim med nytt svenskt juniorrekord, 2.23,21 - en sänkning av rekordet med 78/100-delar. Höstman var 84/100-delar före tvåan Katheryn Meaklim, Sydafrika. Höstman blev också trea på 50 m bröstsim.

Sarah Sjöström vann 100 m frisim på 53,94, 17/100-delar före tvåan Kelly Stubbins från Australien.

Therese Alshammar blev tvåa på 50 m fjärilsim med 25,82 - 26/100-delar efter World Cup-ledarinnan Marieke Guehrer från Australien. I samma lopp blev Sarah Sjöström fyra med nytt svenskt juniorrekord, 26,30.

För mer information, kontakta förbundskaptenen Thomas Jansson, 070-662 22 22
eller
truppledaren på plats/Forsknings o Utvecklingsansvarige, Magnus Kjellberg, 070-736 30 99

För info om svenska simmares deltagande i årets FINA/ARENA Swimming World Cup under länken http://www.simforbundet.se/swwwing/app/cm/Browse.jsp?PAGE=1115813

Den femte deltävlingen av FINA/ARENA Swimming World Cup genomförs i Moskva, 8-9 november.

Den 11-12 november kommer World Cup till Stockholm och Eriksdalsbadet. Följ världsstjärnorna på plats v v ackreditera under länken http://www.simforbundet.se/swwwing/app/cm/Browse.jsp?PAGE=711443