Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Tror Tommy vinner ”X Factor”

Lise Mæland og Mari Lorentzen lever farlig foran fredagens sending, mens Tommy Fredvang nå rangeres som storfavoritt til å vinne "X Factor" på TV2.

Utenlandske bookmakere har nå fått øynene opp for norske "X Factor". Tommy Fredvang er den store oddsfavoritten, med jentegruppa "Shackles", vakre Pernille og trønderrockeren Chand Torsvik som de heteste utfordrerne.

-Vi synes sluttfeltet er veldig jevnt, hvor innledningsvis har utmerket seg mye mindre enn vi for eksempel har sett i "Idol" og "Norske Talenter", sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

-På solo-siden er det mange talentfulle jenter, men her vil det sannsynligvis bli vanskelig for alle å klare å vise frem det mer særegne. Pernille Øyestad er vår favoritt blant vokalene. Hun har driv, stemmeprakt og er et åpenbart supertalent.

-Etter hvert som konkurransen blir tøffere vil det antagelig bli enklere for grupper å overbevise og skille seg ut, og den spesialkomponerte jentekvartetten "Shackles" har virkelig det lille ekstra. De fremstår som den klart mest energiske gruppen. En norsk og betydelig forbedret Spice Girls-utgave, mener Hanssen.

-Tommy Fredvang har sjarmen som tidligere har sendt en del gutter svært langt i "Idol", og fremstår mer og mer som en blanding av Justin Timberlake og Kjartan Salvesen. Med vinnerodds 3 er han bookmakernes favoritt til å vinne. Trønderrockeren Chand bringer assosiasjoner til DDE, Åge Aleksandersen og Terje Tysland, og kan nå veldig langt fordi han treffer bredt. sier Kjell Hanssen.

Unibets vinnerodds, "X Factor"

For ytterligere spørsmål/kommentarer, kontakt gjerne Kjell Hanssen på telefon +44 7595 963 391

Om Unibet
Unibet ble grunnlagt i 1997 og er et spillselskap registrert på OMX Nordiska Börs i Stockholm. Unibet er et av de største privatiserte spilloperatørene på det europeiske markedet, og tilbyr
poker, casino och odds på 20 forskjellige språk via www.unibet.com. Unibet har over 2,7 milloner kunder i mer enn 100 land. Unibet er medlem av EGBA, European Gaming and Betting Association, RGA, Remote Gambling Association i Storbritannia og certifikert ifølge G4, Global Gaming Guidance Group. I desember 2007 kjøpte Unibet selskapet Maria Holdings, Nordens største webplass for bingo online, og i april 2008 Nordens største webplass for trav, Travnet.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Henrik Holm

Presskontakt Spelexpert
Anders Falk

Anders Falk

Presskontakt Sverigechef, Unibet

Unibet - pressrum

Unibet är en del av Kindred Group – ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har över 2 500 medarbetare globalt och är medgrundare av European Gaming and Betting Association (EGBA), samt medgrundare av IBIA (International Betting Integrity Association). Kindred Group är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com.