Pressmeddelande -

Golf Plaisir fortsætter succesen på Tobago

Tobago var Golf Plaisirs store nyhed i 2013, og destinationen har været en så stor salgssucces, at  vi igen i år sender eventyrlystne golfspillere til den caribiske ø, der både byder på golfbaner i verdensklasse og oplevelser ud over det sædvanlige.

Kombination af  Magdalena Grand Beach Resort lige ved strandpromenaden og The Tobago Plantation Golf Club er virkelig vellykket, og derfor kan de golfinteresserede igen i år kombinere det fremragende hotel med en unik golfoplevelse.

Tobago som golfdestination giver dig en sjov og anerledes oplevelse. Ligesom øen selv er Tobagos golfbaner unikke og endnu ikke blevet invaderet af turister.

Plantation golfbanen er nyrenoveret og utrolig smuk. Den ligger lige ud til Atlanterhavet, hvor pålandsvinden giver nogle af hullerne links-præg. Det gælder især 3. hul, par 4, der blot ligger få meter fra vandkanten med panorama udsigt til Tobagos største by Scarborough. Da der stort set altid spilles i modvind ved dette hul, har det handicapnøgle 1.
Banen ligger i en gammel sukkerrørsplantage og en fredet mangroveskov, så der er masser af eksotisk natur at kigge på. Udover fascinerende planteliv er det også muligt at se kaiman-krokodiller i banens søer. Man behøver dog ikke bekymre sig om kaimanerne, da de altid bliver i vandet. 

Når golfbanens 18 huller er klaret, kan du tage tilbage til Magdalena-resortet, som giver dig en rækker muligheder, hvad enten det er afslapning, sightseeing eller sportslige aktiviteter. Du kan for eksempel dykke på det flotte koralrev, spille tennis, leje en cykel og tage ud og opleve Tobago, koble af og få en spabehandling eller få gode råd til hvilke seværdigheder og aktiviteter resten af Tobago har at byde på, og listen er lang. For børnene er der børneklub, hvor de kan lege og prøve aktiviteter sammen med andre børn.

Greenfee for The Plantation Golf Club:
9 huller: 60 US dollars
18 huller: 85 US dollars

På Golf Plaisirs hjemmeside kan du læse mere om golfferie på Tobago og booke din rejse.


Relaterade länkar

Ämnen

  • Semester

Kategorier

  • golf
  • golfreiser
  • trinidad og tobago
  • tobago
  • eksotiska resor

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.

Relaterat innehåll