Pressmeddelande -

Trinidad og Tobago byder ny administrerende direktør velkommen

Tourism Development Company of Trinidad and Tobago byder den nye administrerende direktør Keith Chin velkommen.

Bestyrelsen for Tourism Development Company of Trinidad and Tobago Limited (TDC) fortæller, at de er glade for at kunne offentliggøre Keith Chin som administrerende direktør med tiltrædelse den 4. August 2014.

Keith Chin har over 32 års erfaring fra lederstillinger i  forskellige private og offentlige  virksomheder. Her har han  blandt andet arbejdet med forretningsplaner og udvikling, marketing og human ressources.

”Det er en fornøjelse at få denne mulighed for at tjene mit land, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med det dynamiske team i TDC, om at gøre Trinidad og Tobago til Caribiens førende destination” udtaler Keith Chin om sin nye stilling.

TDCs bestyrelse, ledelse og personale byder Keith Chin velkommen, og ser frem til at arbejde sammen med ham om at udvikle Trinidad og Tobago som brand.

Til vinter kan du komme til Trinidad og Tobago med Apollo fra Stockholm fra 12.573 kr.


Relaterade länkar

Ämnen

  • Semester

Kategorier

  • semester
  • turisme
  • trinidad och tobago
  • travel trade

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.

Relaterat innehåll