Gå direkt till innehåll
Työvoimaministeri vieraili Koulutus Nordilla

Pressmeddelande -

Työvoimaministeri vieraili Koulutus Nordilla

Ruotsin työvoimaministeri Hillevi Engström vieraili tiistaina ja keskiviikon aikana Koulutus Nordilla tutustuakseen meidän koulutustoimintaan. Koulutus Nordiin kansainvälisyys ja Koulutus Nordiin tapa suorittaa ammattikolutusta teki vaikutusta työvoimaministeriin.

Hillevi Engström totesi myös että Norrbottenin lääni on houkutteleva ja että teollisuus nyt myös tarvitsee lisää työvoimaa mutta ei saa unohtaa että myös naisille olisi valmisteltava töitä muuten ei perheelliset muuta tänne asumaan.

 Hillevi Engströmille Koulutus Nordin vierailu oli ensimmäinen Tornionlaaksossa ja hän sanoi olevansa myös vaikuttunut ympäristöstä ja kaunista luonnosta.

 

Jos haluat lisätietoja lehdistötiedotteesta, ota yhteyttä HR päällikköön/varajohtaja Leif Lahteen  Koulutus Nord gsm  +46 70 311 18 88

Koulutus Nord - faktatietoa

Koulutus Nord on yli 40 vuoden ajan järjestänyt ammatillista koulutusta työmarkkinoiden tarpeisiin Suomesta, Ruotsista ja Norjasta tuleville opiskelijoille. Vuosittainen opiskelijavirta on noin 500 henkilöä ja koulutusaloja on runsaasti, mm sähkö-, kylmä-, hoito-, hius-, CNC-, auto-, ravintola- ja rakennusala sekä liiketalous, media, IT ja käsiteollisuus. Sen lisäksi noin 60 lukiokoulun ammatillisten koulutusohjelmien (sähkö, teollisuus, ajoneuvo ja hotelli-ravintola) oppilasta suorittavat ammatilliset opintonsa Koulutus Nordissa. Yhteensä noin 70 työntekijää työskentelee tässä luovassa ja monikulttuurisessa koulutusympäristössä. Koulutus Nordilla on ISO 9001:2008 –laatusertifikaatti. Lisätietoa on osoitteessa www.utbnord.se.

Ämnen

Taggar

Regioner


Fakta Utbildning Nord (Koulutus Nord - Utdanning Nord)
I 40 år har Utbildning Nord i Övertorneå anordnat yrkesutbildningar för arbetsmarknadens behov för studerande från Finland, Norge och Sverige. Årligen studerar ca 500 personer hos oss inom vitt skilda yrkesområden såsom automationsteknik, ekonomi, IT, media, restaurang och storkök, vård, bygg, hantverk frisör, elteknik, kylteknik, fordonsteknik, plåtteknik och CNC-teknik. Vi har dessutom ca 60 svenska gymnasieelever inom sex olika yrkesprogram. Utbildning Nord har ca 70 anställda i en verksamhet som bedrivs i en kreativ och mångkulturell miljö. Utbildning Nord är certifierade enligt IS0 9001-2008. Mer information om oss hittar du på www.utbnord.se

Presskontakt

Leif Lahti

Leif Lahti

Presskontakt Direktör
Birgitta Jysky

Birgitta Jysky

Presskontakt Chef Intern Service och Kommunikation Kommunikationsfrågor, Intern service.