Blogindlæg -

Fantastiske smykkebrands til 2020

Når det kommer til smykker, har vi alle sammen forskellige præferencer. Det kan derfor være svært at finde frem til, hvilke smykker du bør vælge i 2020, men heldigvis er der hjælp at hente lige her. Vi kommer nemlig med vores anbefalinger til en række af forskellige smykker, som du kan gå på jagt efter på markedet.

I dag finder du altid én smykkeforretning i dit lokalområde, der forhandler nogle fantastiske brands. Der er særligt én stor fordel ved at købe smykkerne i din lokale butik, for her kan du nemlig se og prøve alle de smykker, som du forelsker dig i. Læs med her, og lad dig inspirere til en række forskellige smykkebrands i 2020, som du med garanti kan finde i en nærliggende smykkeforretning.

Julie Sandlau

Ingen smykkeforretning uden Julie Sandlau i dag. For siden starten af 00’erne har den danske smykkedesigner leveret smukke design år efter år. Siden 2005 har Julie Sandlau haft egen fabrik i Vietnam, og hvor alle ansatte er oplært i skandinaviske smykketraditioner med oplæring fra danske guldsmede. Dermed er der et tæt samarbejde mellem produktion på fabrikken og de ansatte designere for at tilsikre en høj kvalitet.

Selve designet på smykkerne fra Julie Sandlau er karakteriseret ved sit enkle og æstetisk smukke udtryk. Julie Sandlau producerer fortryllende statementsmykker med smukke månesten i SS20-kollektionerne, og hvor farverne er feminine og simple i deres udtryk. Et sikkert smykkevalg for dig, der vil have smykker til enhver anledning.

Nordahl Jewellery

Tilbage i 2015 blev Nordahl for første gang lanceret på det danske smykkemarked, og i dag finder du Nordahl i mange smykkeforretninger landet over. Her får du nemlig en række smykker, der er elegante, klassiske og moderne på én og samme tid. Du kan gå på jagt efter de klassiske hoops til hverdag eller finde smukke vedhæng til halskæden.

Nordahl Jewellery er samtidig et prisvenligt brand, der egner sig glimrende til forskellige festligheder. Find et tidløst smykke fra Nordahl til konfirmanden eller til dåbsgaven, hvor du kan være sikker på, at design og kvalitet er i top.

Citizen

For mændene er det særdeles vigtigt at holde øje med Citizen i den lokale smykkeforretning. Her finder du nemlig klassiske ure, der bliver solgt verden over. Brandet blev etableret tilbage i 1918, men har i de sidste 25 år produceret alverdens ure, og de kan i dag tilskrive sig titlen som verdens største producent af ure.

Det helt særlige ved Citizen er deres innovative teknologi, som de kalder Eco-Drive. Denne teknologi er baseret på en række usynlige solceller i selve urskiven, der sørger for strøm til urets batteri. Dermed bliver der genereret strøm ved både sollys og indendørs belysning, hvilket giver dig et ur, der ikke kræver et batteriskifte. Citizens mange ure bør du altid se nærmere på i en smykkeforretning. Det vil give dig den helt rigtige fornemmelse af urets størrelse, pasform og design, så du kan vælge det rette ur for dig. Prisniveauet er særdeles overkommeligt for et kvalitetsur i denne klasse.

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26