2019年11月3日,天津泛太平洋大酒店携手克拉克高端婚礼定制联袂呈现“<挚·爱>年华盛放”2019年终主题婚尚盛典。整体婚礼配⾊以勃艮第红为主,勃艮第红不同于传统概念中的⼤红或正红,是以中国红为底⾊,在其中恰到好处地注⼊了酒红的元素,虽不是正红般浓墨重彩的突显,却另有⼀番与众不同的韵味。

Blog post -

天津泛太平洋大酒店“<挚·爱>年华盛放” 年终主题婚尚盛典圆满落幕

2019年11月3日,天津泛太平洋大酒店携手克拉克高端婚礼定制联袂呈现“<挚爱>年华盛放”2019年终主题婚尚盛典。整体婚礼配⾊以勃艮第红为主,勃艮第红不同于传统概念中的⼤红或正红,是以中国红为底⾊,在其中恰到好处地注⼊了酒红的元素,虽不是正红般浓墨重彩的突显,却另有⼀番与众不同的韵味。

一百余位新人及媒体光临现场,切身体验了一场以勃艮第红色为主题颜色的格调婚礼。精美的现场布置配合⾼贵优雅的主色及⾦属系配色碰撞出一场内敛却又不失张扬的视觉盛宴,影响着婚礼潮流的发展趋势。

勃艮第红,单听到名字就有着一种醇厚久远的蕴藏感。酒红与经典中国红的同化深韵,映透浓郁,却彰显格调;有红的热烈又有经久不衰的回味;它不那么⾼调,但自有⼀番态度;它自信稳重,像一份⽏庸置疑的坚定。用这样奢而有度的颜色构筑⼀场耀眼优雅的格调主义婚礼,从而拉开诚挚坚定的爱情序幕,这正是本次我们想要表达的初衷。

此次主题婚尚盛典为新人们展示了2019全新款婚纱礼服,带来了一场高端品牌与国际潮流相结合的走秀,为整场盛典带来了一个小高潮。除此之外,现场抽奖环节中,酒店抽出了太平洋贵宾套房、城景大床房、3000元婚礼抵用券及双人自助晚餐券等惊喜大奖,一系列奖品的送出将现场推至另一个高潮。

整场婚尚盛典为所有来宾展示了酒店完美的场地,完善的设施和经验丰富的策划团队,更加感受到酒店细心周到的服务和整体的接待能力。泛太平洋致力于为每个新人打造一个完美的婚礼体验,让新人毫无顾虑地享受这一生中最重要的幸福时刻。

天津泛太平洋大酒店拥有640平米无立柱大宴会厅,以及宴会厅前的共享空间,层高7米,可同时容纳50桌婚宴,充沛的自然光和优雅的装饰布局,以及先进的设备必将为新人打造理想的庆典氛围。

关于泛太平洋酒店集团

泛太平洋酒店集团是新加坡上市企业华业集团有限公司旗下的全资子公司,泛太平洋酒店集团总部位于新加坡,旗下拥有和管理40家酒店、度假村及高级服务公寓,足迹遍布亚洲、欧洲、大洋洲及北美,客房超过12,000余间。

泛太平洋酒店集团饱受嘉奖,在当今这个高压快节奏的世界中仍然让宾客、员工、业主及合作伙伴感到品牌致力于“真诚以待”的处事基准。这份长久以来所建立的信任,不仅来自于集团用心追求完美的运营流程和管理制度,更来自于员工铭记于心的集团价值观 “真诚以待,共造最好的你我的落实。集团以诚挚用心为一切行事基准,以最好的自己回馈顾客的信赖。

宾乐雅酒店及度假村

宾乐雅酒店、度假村及高级服务公寓分布于亚洲及澳洲各地。无论您身处繁忙都市,还是恬静小镇,有宾乐雅的地方就有朋友和家。从迈入宾乐雅物业酒店的那一刻起,真挚之情及愉悦之享便将环绕于您。无论您身处何地,宾乐雅以最热忱之心,以最好的我们,衬托最好的你。

关于天津泛太平洋大酒店

天津泛太平洋大酒店,坐落于风光秀丽的海河河畔,地处红桥、南开和河北三个重要商业区的交汇处。酒店距离天津滨海国际机场只有40分钟车程,到天津火车站仅需10分钟。东方的历史传统与西方的奢华现代在这座新酒店内相互交融,酒店竭力让宾客体验泛太平洋品牌独有的好客之道。

Subjects

Pan Pacific Hotels Group

Pan Pacific Hotels Group Limited is a member of Singapore-listed UOL Group Limited, one of Asia’s most established hotel and property companies with an outstanding portfolio of investment and development properties. Based in Singapore, Pan Pacific Hotels Group owns and/or manages nearly 50 hotels, resorts and serviced suites including those under development in 29 cities across Asia, Oceania, North America and Europe.

Voted “Best Regional Hotel Chain” by readers in Asia from 2017 to 2019, Pan Pacific Hotels Group comprises three brands: “Pan Pacific”, PARKROYAL COLLECTION and PARKROYAL. Sincerity is the hallmark of Pan Pacific Hotels Group. The Group is known to its guests, partners, associates and owners for its sincerity in people and the sense of confidence which alleviates the stresses of today’s complex world.

Pan Pacific Hotels and Resorts is the embodiment of gracious, dependable hospitality. Characterised by warm smiles, unassuming postures and thoughtful processes. We wear sincerity as our badge of promise, so you know you’ll be well taken care of when you come through our doors.

PARKROYAL COLLECTION Hotels & Resorts

PARKROYAL COLLECTION hotels are icons of design with a sense of responsibility and care towards the environment and self. Each hotel is one of a kind and not one in a line. It goes beyond bricks and mortar to refresh body and soul. It breathes style with a contemporary vibe, inspiringly everyone who steps through its doors to live life.

PARKROYAL Hotels & Resorts

Your trusted companion who supports you and sets you at your best in every way. Approachable, friendly service is our hallmark at PARKROYAL Hotels & Resorts, along with practical processes and efficient offerings that ensure your comfort and convenience at every occasion. It is our joy to connect with you and give you a sense of place wherever you travel.

Press contacts

Kit Pui Lee

Press contact Vice President, Brand Marketing & Communications, Pan Pacific Hotels Group Pan Pacific Hotels Group +65 6808 1256
Michelle Whittemore