Press release -

​SteamHammerVR: Objevte steampunkový zážitek ve virtuální realitě!

GamestormVR spustil na Kickstarteru kampaň pro SteamHammerVR, krásně navrženou steampunkovou příběhovou mlátičku, která dostala zelenou na Steam Greenlight. Tým aktuálně plánuje spustit demo hry v červenci 2016.

„Když jsme letos v lednu poprvé viděli VR, tak jsme prostě věděli, že chceme být součástí této úžasné revoluce v herním průmyslu,“ říká Mark Bellinger, výkonný ředitel společnosti Gamestorm VR. „Nechtěli jsme udělat pouze ledajakou hru, chtěli jsme udělat odvážnou hru. Aby se nám to povedlo, tak jsme věděli, že musíme zahrnout herní komunitu a přenést jejich přání do světa SteamHammerVR."


SteamHammerVR vás vezme do steampunkového světa viktoriánského Londýna z roku 1892. Podlý profesor Rattwurm se snaží zotročit Angličany pomocí své armády strojových hlodavců. Použitím novátorské parní síly a technické expertízy doktora Obadiaha Springhorna jste vybaveni nejnovější věcičkou na mlácení robotických krys - Steam Hammer exo-suit!


Hráči si mohou vybrat Steam Hammer zbraně pro obě ruce. Některé dostupné možnosti zbraní zahrnují parní kladivo, parní kanón, magnetický paprsek, rotorové kladivo, rotorovou pilu a Tesla paprsek. Hra obsahuje fantastický pohlcující příběh a postavy, díky kterým se ponoříte do steampunkového viktoriánského Londýna 19. století. Objevte ulice a kanály, od Tower of London až po břehy řeky Temže, zatímco budete dokončovat mnoho různých misí.

Aby získal na tuto hru peníze, obrátil se GamestormVR na komunitu Kickstarteru, protože chce vytvořit jeden z nejlepších VR zážitků v roce 2016. Tým chce do vývoje SteamHammeruVR zahrnout herní komunitu, a dokonce dává hráčům možnost se do hry na vždy zapsat! Pokud se této crowdfundingové kampani bude dařit, tak by společnost GamestromVR ráda vydala verzi SteamHammerVR jak pro PlaystationVR, tak pro Oculus Rift. 


„Sen se stává skutečností, když vidíte nápady, které jsme měli na papíře a teď je vidíme ve VR, opravdu kouzelné,“ říká 'Magic' Martin Rowe, umělecký ředitel projektu. „Vybrané prostředky nebudou použity pouze ke zlepšení a rozšíření světa SteamHammerVR, ale také nám umožní účastnit se mnoha herních výstav, které budou probíhat od teď až do oficiálního vydání v prosinci 2016. Chceme přivést SteamHammerVR co největšímu počtu lidí."


Za podpoření projektu mohou lidé získat přístup k velké škále odměn včetně zmínky v titulcích na konci hry za 5£, Founders edici plné hry SteamHammerVR za 15£ a další. Podporovatelé mohou také přispět 25£ a získat oficiální limitovanou edici trička SteamHammerVR London Tour 1892 nebo 100£ a mít tak vlastní obličej vložen do hry a k tomu zmínku za herectví.


Pro více informací prosím navštivte stránku Kickstarteru zde nebo kontaktujte tvůrce níže.
Kontaktní informace Mark Bellinger
Výkonný ředitelTelefon: +44 (0) 7500048507
E-mail: mark@showstorm.tv

Related links

Topics

  • Events

Categories

  • virtual reality
  • steam
  • unity3d
  • playstation vr
  • oculus
  • kickstarter
  • htcvive

Showstorm is one of the most resourceful, inspiring and disruptive small businesses in the UK, which has grown since 2009 to be an audacious and uniquely talented team of creative and technical professionals driven by a passion to create, pioneer and deliver first class memorable entertainment experiences.

If you can imagine it then we can most likely create it, but our real forte is in dreaming up and delivering products that nobody has even imagined yet. 

Already industry leaders in the creation of professional Entertainers Software, Showstorm is now also specialising on the next evolution of stunning content, specialising in (AR) Augmented Reality and (VR) Virtual Reality technologies.

Contacts

Mark Bellinger

Press contact Managing Director +44 (0) 2081233453