Skip to content
FLIR M300 -sarjan kamerat on suunniteltu vaativimmalle ammattimaiselle merenkulkijalle ja ensimmäiselle vastaajille, jotka toimivat vaikeimmassa meriympäristössä.
FLIR M300 -sarjan kamerat on suunniteltu vaativimmalle ammattimaiselle merenkulkijalle ja ensimmäiselle vastaajille, jotka toimivat vaikeimmassa meriympäristössä.

Press release -

FLIR esittelee M300-sarjan kamerat merikäyttöön

ARLINGTON, Va, 09.10.2019 – FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) on tänään julkistanut FLIR M300-tuotesarjansa. Se sisältää uuden sukupolven lämpökameroita merikäyttöön. Kameroiden huippunykyaikainen teknologia parantaa tilannetietoisuutta ja navigoinnin turvallisuutta sekä mahdollistaa saumattoman integroinnin aluksen muihin järjestelmiin. FLIR M300 -sarjan kamerat on suunniteltu kaikkein vaativimmille ammattimerenkulkijoille ja hälytysyksiköille, jotka toimivat ankarissa olosuhteissa merellä.

FLIRin johtavien merikäyttöön tarkoitettujen M-sarjan kameroiden seuraava sukupolvi, M300, käsittää viisi eri mallia, joissa on uudet vankkatekoiset ja kestävät koteloinnit pan- ja tilt-ominaisuuksilla. Saatavana on neljä lämpökameraa, jotka perustuvat FLIR BosonTM 640 tai 320 resoluution lämpökameraytimeen ja erilaisia katselukulmia tarjoaviin linsseihin (FoV). Lisäksi saatavana on näkyvän valon kamera M300C, joka on 30-kertaisella zoomilla varustettu teräväpiirtovärikamera.

M300-sarjan kameroiden integroitua AHRS (Attitude Heading Reference System) -anturia hyödyntävä parannettu kuvanvakautus varmistaa vakaan kuvan kovassakin merenkäynnissä, mikä helpottaa turvallista navigointia kaikissa olosuhteissa. M300-sarjan tuotteet on myös suunniteltu integroitaviksi uusimman sukupolven navigointinäyttöihin, kuten FLIRin palkittuihin Raymarine Axiom® -perheen monitoiminäyttöihin.

Kahdella sensorilla varustetut M364C ja M364C LR -kamerat parantavat entisestään merenkulkijoiden tilannetietoisuutta FLIRin patentoidun Thermal VisionTM (CTV) -teknologian avulla. Tämä patentoitu monispektrikuvantamisteknologia FLIR M300 -sarjassa liitettynä Raymarine Axiom -navigointinäyttöihin yhdistää lämpökamerakuvan ja näkyvän valon kameran teräväpiirtokuvan parantaen poijujen, alusten ja muiden kohteiden tunnistamista yöllä. Lisäksi M364C ja M364C LR -malleissa hyödynnetään FLIRin patentoitua MSX®-kuvantamisteknologiaa, joka erottaa reunoja ja rajoja näkyvän valon teräväpiirtokamerakuvasta ja yhdistää ne lämpökamerakuvaan, mikä helpottaa kaukana olevien kohteiden visuaalista tunnistusta.

“FLIR M300-sarjan kameroissamme käytetään kehittyneitä tunnistus- ja kuvantamisteknologioita, minkä ansiosta ammattimerenkulkijat, hälytysyksiköt ja huviveneilijät pystyvät navigoimaan turvallisemmin näkyvyyden ollessa rajoitettu”, kertoo Travis Merrill, President of the Commercial Business Unit, FLIR. ”Näiden ammattikäyttöön tarkoitettujen merikameroiden alan johtava suorituskyky ja hyvä integroitavuus Raymarine Axiom -navigointinäyttöihin tarjoaa merenkulkijoille aivan uuden tilannetietoisuuden tason.”

FLIR M300-SARJAN MALLIT

  • M300C näkyvän valon HD kamera zoomilla, suositushinta 6 495,00 € alv 0%
  • M332 lämpökamera 320 resoluutiolla, 24 asteen näkökenttä vaakasuunnassa, suositushinta 8 495 € alv 0%
  • M364 lämpökamera 640 resoluutiolla, 24 asteen näkökenttä vaakasuunnassa, suositushinta 14 195 € alv 0%
  • M364C lämpö- ja näkyvän valon CTV-kamera 640 resoluutiolla, 24 asteen näkökenttä vaakasuunnassa, suositushinta 20 495 € alv 0%
  • M364C LR lämpö- ja näkyvän valon pitkän kantaman CTV-kamera 640 resoluutiolla, 18 asteen näkökenttä vaakasuunnassa, suositushinta 29 495 € alv 0%

FLIR M300-sarjan kameramallit ovat nyt saatavana FLIRin edustajilta ja jälleenmyyjiltä. Lisätietoja FLIR M300-sarjan tuotteista on osoitteessa http://www.flir.com/m300.

Lehdistömateriaalia, kuten suuren resoluution kuvia, on saatavana osoitteessa https://flir.box.com/v/FLIR-M300-Series

-###-

Yhteyshenkilö:

Karen Bartlett

Puhelin: +44 (0)1202 669244

Sähköposti: k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Subjects

Tags


FLIR Systems

Vuonna 1978 perustettu FLIR Systems on puolustus- ja teollisuussovellusten että kaupallisten käyttökohteiden älykkäisiin anturijärjestelmiin keskittynyt maailman johtava teknologiayritys. Yrityksen visiona on olla ”The World's Sixth Sense” kehittämällä teknologioita, jotka kykenevät tuottamaan laadukasta tietoja ammattilaisten päätöksenteon tueksi ihmishenkiä pelastavissa tehtävissä. Lisätietoja saat osoitteesta www.flir.com ja seuraamalla tunnistetta @flir.

Related content