Skip to content
FLIR M300-seriekameror är designade för de mest krävande professionella sjömänna och första svararna som arbetar i de hårdaste marina miljöerna.
FLIR M300-seriekameror är designade för de mest krävande professionella sjömänna och första svararna som arbetar i de hårdaste marina miljöerna.

Press release -

FLIR lanserar M300 Series marinkameror

ARLINGTON, Va, 09 oktober 2019 – FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) presenterade i dag FLIR M300 Series, en ny generation av maritima värmekameror med avancerad teknik för ökad situationskännedom, säkrare navigation och friktionsfri integration med båtsystem. FLIR M300 Series-kamerorna är konstruerade för sjöfartspersonal och räddningstjänst som ställer de högsta kraven och är verksamma i de tuffaste marina miljöerna.

Detta är efterföljaren till FLIR:s branschledande M Series med maritima kameror. Nästa generations M300 Series består av fem modeller med tåliga och robusta nya höljen med panorerings- och tilt-funktion och omfattar fyra modeller med FLIR BosonTM 640- eller 320-värmekamerakärnor och olika fasta synfältsobjektiv. Dessutom erbjuds en modell för enbart synliga bilder, M300C, med en HD-färgkamera som klarar svaga ljusförhållanden och har 30X zoom.

M300 Series-kamerorna gör navigationen säkrare tack vare förbättrad bildstabilisering med en integrerad AHRS-sensor (Attitude Heading Reference System) för stabil visning i grov sjö. M300 Series är även konstruerad för att integreras med senaste generationens displayer för marin navigering, inklusive FLIR:s prisbelönta Raymarine Axiom®-utbud med multifunktionsdisplayer.

M364C och M364C LR med dubbla sensorer ger ökad medvetenhet med hjälp av FLIR:s patenterade Colour Thermal VisionTM-teknik (CTV). Denna patenterade multispektrumbildteknik för FLIR M300 Series och FLIR:s Raymarine Axiom-utbud av navigationsskärmar förenar värmevideo och DH-färgvideo och gör det lättare att identifiera bojar, fartyg och andra mål nattetid. M364C- och M364C LR-modellerna har dessutom FLIR:s patenterade MSX®-bildteknik som extraherar kanter och ramar från HD-dagsljuskameran och blandar dessa element med värmebilden. På så sätt blir det lättare för användarna att identifiera föremål på avstånd.

”Våra FLIR M300 Series-kameror har avancerad avkännings- och bildteknik så att räddningstjänst, sjöfartspersonal och fritidsbåtar kan navigera på ett säkrare sätt vid begränsad sikt”, säger Travis Merrill, chef för Commercial Business Unit på FLIR. ”Dessa marinkameror på professionell nivå har branschledande prestanda och omfattande integration med Raymarine Axiom-navigationsskärmarna för en ny nivå av situationskännedom på vattnet.”

MODELLER I FLIR M300 SERIES

  • M300C Single Payload HD-kamera med zoom, rekommenderat pris 6 495 EURM332 Single Payload 320 värmekamera, 24 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 8 495 EUR
  • M364 Single Payload 640 värmekamera, 24 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 14 195 EUR
  • M364C Single Payload 640 CTV-kamera, 24 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 20 495 EUR
  • M364C Single Payload 640 CTV Long Range-kamera, 18 graders horisontellt synfält, rekommenderat pris 29 495 EUR

De nya FLIR M300 Series-kamerorna är nu tillgängliga hos FLIR:s nätverk av återförsäljare av maritima produkter. Om du vill veta mer om FLIR M300 Series besöker du http://www.flir.com/m300

Medieresurser, inklusive högupplösta bilder, finns på https://flir.box.com/v/FLIR-M300-Series

-###-

Presskontakt:

Karen Bartlett

Telefon: +44 (0)1202 669244

E-post: k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Subjects

Tags


Om FLIR Systems

FLIR Systems, som grundades 1978, är ett världsledande företag inom industriteknik med fokus på intelligenta avkänningslösningar för försvar, industri och kommersiella tillämpningar. FLIR Systems vision är att vara ”The World's Sixth Sense” och utveckla teknik som hjälper till att fatta mer välgrundade beslut som räddar liv och försörjning. För mer information besök flir.com och följ @flir.

Related content