Skip to content
For illustrative purposes, Yachtsense on a SACS Rebel 47
For illustrative purposes, Yachtsense on a SACS Rebel 47

Press release -

FLIR Systems esittelee Raymarinen YachtSense-järjestelmän

Huipputasoinen, skaalautuva ja modulaarinen digitaalinen ohjausratkaisu, joka on suunniteltu modernien alusjärjestelmien integroitua automatisointia ja eleganttia hallintaa varten

ARLINGTON, Va. 10. joulukuuta 2020 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) esitteli tänään Raymarine YachtSense -järjestelmän. Se on kehittynyt digitaalinen ohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa aluksen sähköjärjestelmien täyden hallinnan ja valvonnan. YachtSense-järjestelmän modulaarinen luonne määrittää uudelleen alusten automatisoinnin tulevaisuuden veneenrakentajille ja teknisille asentajille. YachtSense on suunniteltu luotettavaksi, joustavaksi ja helppokäyttöiseksi ja tarjoaa skaalautuvaa, mukautettavaa ja vikaturvallista meriautomatisointia intuitiivisilla ohjausjärjestelmillä mistä tahansa Raymarine Axiom® -monitoiminäytöstä.

YachtSense hyödyntää ainutlaatuista modulaarista rakennetta, joka antaa veneenrakentajille vapauden suunnitella ja standardoida digitaalisia ohjausratkaisuja, jotka ovat skaalattavissa heidän koko mallivalikoimaan. Kussakin YachtSense-järjestelmässä on alunperin YachtSense Master Module ja virransyöttömoduuli, ja sitä täydennetään yhdistämällä muita monikanavaisia signaalimoduuleja. Nämä yksittäiset moduulit ovat yhteydessä erityyppisiin aluksella oleviin laitteisiin ja järjestelmiin – valaistuksesta, pumpuista, uimatasoista ja viihdejärjestelmistä ilmastointiin, generaattoreihin ja muihin aluksen mekaanisiin järjestelmiin.

Axiom-käyttöliittymän optiot YachtSensen räätälöintiin antavat valmistajille ja asentajille mahdollisuuden luoda moderneja ja elegantteja automatisointiratkaisuja aluksille. Niiden ansiosta kapteenit pystyvät hallitsemaan jokaista aluksen järjestelmää helposti Axiom-monitoiminäyttöä koskettamalla.

"YachtSense on uusi standardi tämän päivän edistyneimpien alusten huippuluokan digitaalisille ohjausratkaisuille", sanoo Gregoire Outters, Raymarinen brändin General Manager FLIR Systemsillä. "Älykäs, modulaarinen ja laajennettava järjestelmämme tarjoaa veneenrakentajille täyden vapauden suunnitella huippuluotettavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat parhaiten yksittäisten alusten ja asiakkaiden tarpeita."

YachtSense on suunniteltu takaamaan täydellinen mielenrauha odottamattomissakin olosuhteissa, ja se on varustettu kolmella sähköisellä redundanssitasolla. Master Moduleissa on integroitu näppäimistö manuaalista ohitusta varten sekä LCD-näyttö järjestelmän diagnostiikkaa varten. Kaikki YachtSense-moduulit on asennettu kestäviin IPX6-luokan vesitiiviisiin koteloihin, ja niillä on kolmen vuoden takuu.

Järjestelmä on esiasennettu valmiiksi SACS Rebel 55 -veneeseen Italiassa. Matteo Magni, President, SACS SRL, kertoo: "Meillä oli ilo asentaa YachtSense veneeseemme jo ennen lanseerausta. Arvostimme Raymarinen yhteistyökeskeistä lähestymistapaa, jotta pystyimme tarjoamaan omistajille seuraavan sukupolven Digital Switching -järjestelmän. Teknologiset innovaatiot sopivat SACSin visioon rakentaa veneitä, joille on ominaista rohkea muotoilu ja käyttäjäystävällinen rakenne. Järjestelmä mahdollistaa intuitiivisen näkyvyyden ja yhteyden veneen ekosysteemiin. Olemme erityisen vaikuttuneita turvallisuusominaisuuksista, jotka ovat tärkeitä tuotteelle, jotka ovat olennaisia veneiden toiminnallisuudelle ja suorituskyvylle”.

YachtSense julkistetaan ja esitellään tämän viikon METSTRADE Connect -verkkotapahtumassa. Venevalmistajat ja suunnittelijat voivat tutustua tarkemmin Raymarinen YachtSenseen osoitteessa www.raymarine.com/yachtsense.

-###-

Mediayhteydet:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Subjects

Categories


FLIR Systems, Inc.

Vuonna 1978 perustettu FLIR Systems on maailman johtava teknologiayritys, joka on keskittynyt kehittämään älykkäitä tunnistusratkaisuja puolustusvoimien, teollisuuden ja kaupallisen alan käyttöön. Visiomme on olla "maailman kuudes aisti" kehittämällä teknologioita, jotka kykenevät tuottamaan laadukasta tietoa ammattilaisten päätöksenteon tueksi ihmishenkiä pelastavissa tehtävissä. Lisätietoja saat osoitteesta www.flir.com ja seuraamalla tunnistetta @flir.

Raymarine

Raymarine on FLIR Systems -yhtiön brändi, joka valmistaa erittäin suorituskykyisiä merielektroniikan tuotteita vapaa-ajan veneilyyn ja pienempiin ammattialuksiin. Raymarinella on yli 80 vuoden kokemus meriteknologiasta, ja se tunnetaan nykyisin helppokäyttöisistä, kestäviksi suunnitelluista ja luotettavista tuotteistaan. Innovoimme jatkuvasti kyetäksemme tarjoamaan alan huippua edustavia antureita ja älykkäitä navigointijärjestelmiä, jotta veneilijät voisivat nauttia vesillä olosta turvallisesti. Merielektroniikan tuotevalikoimamme on saatavilla kansainvälisen jälleenmyynti- ja jakeluverkoston välityksellä. Lisätietoja on osoitteessa www.raymarine.fi

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone