Skip to content
For illustrative purposes, Yachtsense on a SACS Rebel 47
For illustrative purposes, Yachtsense on a SACS Rebel 47

Press release -

FLIR Systems introducerer Raymarine YachtSense

Førsteklasses, skalerbar og modulær digital kontrolløsning, der er udviklet for integreret automatisering og elegant kontrol over moderne fartøjssystemer

ARLINGTON, Va. 10. december 2020 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) annoncerede i dag Raymarine YachtSense, et avanceret digitalt kontrolsystem, der giver total kommando og fuld oversigt over et fartøjs elektriske systemer. YachtSense-systemets modulære natur omdefinerer fremtiden for bådautomatisering for bådbyggere og tekniske installatører. YachtSense er udviklet til at yde pålidelighed, fleksibilitet og brugervenlighed og tilbyder skalerbar, brugerdefinerbar og fejlsikker marineautomatisering gennem intuitiv kontrol over systemer om bord via ethvert Raymarine Axiom®-multifunktionsdisplay.

YachtSense anvender en unik, modulær arkitektur, der giver bådebyggere friheden til at designe og standardisere digitale kontrolløsninger, der er skalerbare på tværs af hele deres modelsortiment. Hvert YachtSense-system begynder med YachtSense Master-modulet og strømforsyningsmodulet og fuldendes med en kombination af yderligere flerkanals signalmoduler. Disse individuelle moduler har en grænseflade med specifikke typer enheder og systemer om bord – fra belysning, pumper, ankerspil, svømmeplatforme og underholdningssystemer til klimastyring, generatorer og andre mekaniske systemer om bord.

Indstillingsmulighederne på YachtSense's brugertilpassede Axiom-brugergrænseflade giver marineproducenter og installatører mulighed for at skabe moderne og elegante løsninger til automatisering af fartøjer. Disse giver kaptajner total kontrol over alle systemer om bord med enkel betjening via berøringsskærm fra ethvert Axiom-multifunktionsdisplay.

"YachtSense er den nye standard inden for førsteklasses digitale kontrolløsninger til nutidens mest sofistikerede fartøjer," siger Gregoire Outters, General Manager for Raymarine-brandet hos FLIR Systems. "Vores smarte, modulære og udvidelige system giver bådbyggere den totale frihed til at designe ekstremt pålidelige og yderst skræddersyede løsninger, der bedst opfylder deres specifikke bådes og kunders individuelle behov."

YachtSense leverer tre niveauer af elektrisk redundans, der er udviklet til at give brugeren fuldstændig ro og kontrol under uventede omstændigheder. Mastermoduler leveres med et integreret tastatur til manuel overstyring samt en LCD-skærm til systemdiagnosticering. Alle YachtSense-moduler er indbygget i robuste, vandtætte IPX6-kabinetter og understøttes af en tre-års garanti.

Systemet var forudinstalleret på en SACS Rebel 55 i Italien. Matteo Magni, præsident hos SACS SRL udtaler, "det var med stor glæde, at vi installerede Yachtsense på vores båd, inden lanceringen. Vi satte pris på den samarbejdsorienterede udviklingstilgang med Raymarine, så vi nu kan tilbyde vores ejere den næste generation af det digitale kontrolknapsystem. De teknologiske innovationer er i overensstemmelse med SACS vision om at bygge både med et dristigt design og en brugervenlig arkitektur. Systemet giver intuitiv synlighed og forbindelse til bådens eco-system. Vi var særligt imponerede over de sikkerhedsfunktioner, der er så vigtige for et produkt, der er centralt for bådens funktion og ydeevne"

YachtSense bliver afsløret og demonstreret i løbet af denne uges METSTRADE Connect's online begivenhed. Bådebyggere og integratorer inviteres til at søge mere viden om Raymarine YachtSense ved at besøge www.raymarine.com/yachtsense.

-###-

Mediekontakt:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Subjects

Categories


Om FLIR Systems, Inc.

FLIR Systems blev grundlagt i 1978 og er en verdensførende teknologivirksomhed med fokus på intelligente sensorløsninger til forsvarsmæssige, industrielle og kommercielle opgaver. Vores vision er at blive "verdens sjette sans", der skaber teknologier, der hjælper fagfolk med at træffe hurtigere og bedre beslutninger, der redder liv og levebrød. For mere information, besøg www.flir.com og følg @flir.

Om Raymarines mærke

Raymarine, et mærke fra FLIR Systems, der fremstiller højtydende søfartselektronik til lystsejlads og de lette kommercielle marinemarkeder. Med en arv fra marinenavigationsteknologien, der strækker sig over mere end 80 år, er Raymarine-produkter i dag kendt for brugervenlighed, robust design og pålidelighed. Vi er kontinuerligt innovative med hensyn til at levere de bedst mulige sensorer og intelligente navigationssystemer, hvilket gør bådejerens tid på vandet sikrere og sjovere. Vores udvalg af søfartselektronik er tilgængeligt gennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. For yderligere oplysninger, besøg www.raymarine.com

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone