Skip to content
For illustrative purposes, Yachtsense on a SACS Rebel 47
For illustrative purposes, Yachtsense on a SACS Rebel 47

Press release -

FLIR Systems, Raymarine YachtSense Çözümünü Duyurdu

Modern Gemi Sistemlerinde Entegre Otomasyon ve Zarif Kontrol Sağlamak İçin Tasarlanan Birinci Sınıf, Ölçeklendirilebilir ve Modüler Dijital Kontrol Çözümü

ARLINGTON, Virginia 10 Aralık 2020 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR), bir geminin elektrik sistemleri konusunda mutlak kontrol ve bilgi sağlayan gelişmiş bir dijital kontrol sistemi Raymarine YachtSense çözümünü bugün duyurdu. YachtSense sisteminin modüler yapısı, tekne yapımcıları ve teknik donanımcılar için gemi otomasyonunu yeniden tanımlıyor. Güvenilirlik, esneklik ve kullanım kolaylığı sağlamak üzere tasarlanan YachtSense, tüm Raymarine Axiom® çok yönlü ekranlarında kolay kontrol edilebilen yerleşik sistemleri vasıtasıyla ölçeklendirilebilir, isteğe göre uyarlanabilir ve tehlikeleri önleyen gemi otomasyonu sunar.

YachtSense tekne yapımcılarına tüm model grubunda ölçeklendirilebilen dijital kontrol çözümleri tasarlama ve standartlaştırma özgürlüğü veren benzersiz bir modüler mimariden faydalanır. Her YachtSense sistemi, YachtSense Master Module (Ana Modül) ve Power Supply Module (Güç Kaynağı Modülü) temel alınarak çok yönlü sinyal modülü kombinasyonlarının eklenmesiyle tamamlanır. Bu özgün modüller aydınlatma, pompalar, ırgat, yüzme platformları ve eğlence sistemlerinden iklim kontrolü, jeneratörler ve diğer gemi mekanik sistemlerine kadar, yerleşik belirli cihaz ve sistemlere bir arayüz vasıtasıyla bağlanır.

YachtSense'in isteğe göre uyarlanan Axiom kullanıcı arayüzü seçenekleri, gemi imalatçılarına ve kurulumcularına modern ve zarif gemi otomasyon çözümleri yaratma özgürlüğü verir. Böylece, kaptanlar her türlü yerleşik sistemi dokunmatik olarak çalışan Axiom çok yönlü ekranlarında kolayca ve tümüyle kontrol edebilir.

FLIR Systems Raymarine markası Genel Müdürü Gregoire Outters, “YachtSense günümüzün en karmaşık gemileri için birinci sınıf dijital kontrol çözümünde yeni standarttır” diye konuştu. “Akıllı, modüler ve genişletilebilir sistemimiz gemi yapımcılarına teknelerinin ve müşterilerinin spesifik ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan, olağanüstü güvenilir ve son derece uyarlanmış çözümler tasarlama özgürlüğü verir.”

Beklenmeyen olaylar sırasında içinizin tamamen rahat olmasını sağlamak üzere tasarlanmış olan YachtSense, üç seviyede elektrik yedeklemesi sağlar. Ana Modüllerde entegre bir elle iptal tuşu ve sistem hata bulma işlevi için LCD ekran bulunur. Tüm YachtSense modülleri su geçirmez, dayanıklı IPX6 mahfazalarda yer alır ve üç yıl garantiyle desteklenir.

Bu sistem İtalya'da bir SACS Rebel 55 modelinde yerleşik olarak kuruldu. SACS SRL Başkanı Matteo Magni şöyle konuştu: “Yachtsense sistemini lansman öncesinde teknemizde kurduğumuz için çok mutluyuz. Tekne sahiplerine gelecek nesil Dijital Devre Bağlantıları sunarken Raymarine tarafından sergilenen İşbirlikçi gelişim yaklaşımı bizim için değerliydi. Teknolojik yenilikçilikler SACS'nin cesur tasarıma sahip kullanıcı dostu mimaride tekneler geliştirme vizyonuyla uyuşuyor. Bu sistem, teknenin ekosistemine kolay anlaşılabilen bir görünürlük ve bağlantı sağlıyor. Teknenin işleyiş ve performansında hayati önem taşıyan bir üründe bulunması önemli olan güvenli özelliklerden bilhassa etkilendik.”

YachtSense, bu haftanın METSTRADE Connect çevrimiçi etkinliğinde lanse edilip gösterilecek. Gemi yapımcıları ve entegratörleri www.raymarine.com/yachtsense adresini ziyaret ederek Raymarine YachtSense hakkında daha fazla bilgi edinebilir.

-###-

Medya İletişim:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems, Inc. hakkında

1978 yılında kurulmuş olan FLIR Systems savunma, endüstriyel ve ticari uygulamalara yönelik akıllı algılayıcı çözümlerine odaklanan, dünyanın önde gelen teknoloji şirketidir. “Dünyanın Altıncı Hissi” olma vizyonumuzla, profesyonellerin hayatları ve geçim kaynaklarını kurtaran daha hızlı ve daha iyi kararlar almasına yardımcı olan teknolojiler geliştiriyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen www.flir.com adresini ziyaret edin ve @flir etiketini takip edin.

Raymarine markası hakkında 

Bir FLIR Systems markası olan Raymarine, hobi teknecileri ve hafif ticari gemicilik pazarları için yüksek performanslı elektronik sistemler geliştirir. Seksen yılı aşan deniz navigasyon teknolojisi geçmişine sahip Raymarine ürünleri, günümüzde kullanım kolaylığı, sağlam tasarım ve güvenilirlikleriyle tanınır. Gemicilerin suda geçirdikleri zamanı daha güvenli ve daha eğlenceli hale getiren, sınıfının en iyisi algılayıcılar ve akıllı navigasyon sistemleri sunmak için durmaksızın yenilikçilik yapıyoruz. Denizcilik elektronik cihazları ürünlerimiz tüm dünyaya yayılmış satıcı ve dağıtıcı ağından temin edilebilir. Daha fazla bilgi için www.raymarine.com adresini ziyaret edin.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone