Skip to content
Web image: JL Audio's MX10 Speaker
Web image: JL Audio's MX10 Speaker

Press release -

JL Audio Marine Europe: Hrvatska Premijera za JL Audio na 26-tom Međunarodnom Sajmu Nautike u Zagrebu u

Zagreb Boat Show 2017, Zagreb Fair, Zagreb, Croatia, Pavilion 11A, Stand 23

RIZ-ITEA Commerce d.o.o., hrvatski distributer za JL Audio Marine Europe, izlagat će veliki opseg JL Audio premium audio sustava po prvi puta na ovogodišnjem Zagreb Boat Showu. Specijalisti za pomorsku elektroniku bazirani u Zadru, demonstrirat će kristalno čisti zvuk JL Audio zvučnika i subwoofera te odličnu funkcionalnost Tunera, blue tooth prijemnika na interaktivnoj demonstracijskoj jedinici na svom izlagačkom mjestu za vrijeme trajanja sajma, koji će se održati od 22 – 26 Veljače.

JL Audio marine audio Tuner, MediaMaster 100s biti će prikazan uz širok asortiman JL Audio zvučnika, subwoofera, pojačala i Bluetooth bežičnih prijemnika. Nudeći odlične audio performanse, lijepi dizajn i napredne audio opcije MediaMaster®100s upotpunjuje široku liniju visoko kvalitenih audio uređaja, te nudi kompletno riješenje integriranog marine audio sustava brodograditeljima i korisnicima.

Vedran Ivosic iz poduzeća RIZ-ITEA objašnjava zašto je Hrvatska ključno tržište za JL Audio, “Hrvatska je jedna od vodećih u Europi u nautičkom turizmu I posjeduje najveću charter flotu na svijetu. Njena obala dugačka 1,777km zajedno sa 718 otoka i 467 otočića i stijena, kao magnet privlači vlasnike motornjaka, jedrilica i katamarana. Također nam je brodogradnja u uzlaznoj putanji sa sve većim brojem respektabilnih proizvođača, pa postoji veliki potencijal za rast u području Marine Audio sustava, koji zauzima sve važniju ulogu u marine industriji. “

Kao jedini kontinentalni Boat Show u Hrvatskoj, Zagrebački sajam je vrlo važan događaj u kalendaru međunarodnih sajmova, te privlači preko stotinu vodećih međunarodnih brandova i ogroman raspon motora i pomorske opreme svake godine. Prošlogodišnji sajam privukao je preko 25.500 posjetitelja, a ovogodišnji sajam trebao bi svakako nadmašiti te brojke i po broju izlagača i po broju posjetitelja.

Za više informacija o JL Audio proizvodima i premium sustavima, kontaktirajte RIZ-ITEA Commerce d.o.o. na Tel: +385 (0) 23 305 777; E-mail info@rizitea.com ili www.jlaudiomarine.eu.

ZAVRŠAVA

Za više informacija molimo kontaktirajte:

Paul Baker 

JL Audio Marine Europe 

Tel: +44 (0)1202 664 390 

paul.baker@jlaudiomarine.eu 

www.jlaudiomarine.eu

Karen Bartlett

Saltwater Stone

Tel: +44 (0)1202 669244

k.bartlett@saltwater-stone.com

www.saltwater-stone.com

Related links

Tags


O JL Audiu

JL Audio je vodeći Američki proizvođač luksuzne audio opreme u auto i marine industriji. Tvrtka se ponosi na izuzetnoj otpornosti i dosljednosti stvorenoj opsežnim testiranjem. Tvrkin marine proizvodni pogon proizvodi sustave zvučnika dizajnirane i izgrađene za surove uvjet na moru. Marine raspon donosi vrhunsku kvalitetu zvuka koju imate u kući na vašu luksuznu jahtu ili sportsko plovilo.

Nekoliko JL Audio Marine Europe

JL Audio UK odgovoran je za marketing i distribuciju JL Audio auto i marine sustava kroz cijelu Europu.

Related content