Skip to content
Raymarine AIS700 with Axiom 9 MFD
Raymarine AIS700 with Axiom 9 MFD

Press release -

Raymarine - boot Düsseldorf: Raymarine Entegre Anten Ayırıcıya Sahip Yeni AIS Alıcı-Verici Cihazının Lansmanını Yapıyor

boot Düsseldorf 2018, 20 - 28 Ocak, Salon 11 Stand A42

Yeni hepsi bir arada AIS700 denizde gelişmiş güvenlik ve durumsal farkındalık arayan denizcilere kolay kurulum imkanı sağlıyor

BOOT DÜSSELDORF 2018, ALMANYA – FLIR Systems'a bağlı olan Raymarine, bugün entegre anten ayırıcıya sahip yeni Otomatik Tanılama Sistemi (AIS) alıcı-verici cihazını piyasaya sürdüğünü duyuruyor. Yeni Raymarine AIS700 B Sınıfı alıcı-verici cihazı tekne sahiplerinin kendi yerleşik VHF cihazlarıyla aynı anteni paylaşmasını sağlayarak kurulumu çok daha kolay, temiz ve daha uygun fiyatlı hale getirir.

Sınıfında en iyi performansı sunan AIS700 daha hızlı güncelleme, artmış bant genişliği ve daha iyi mesafe için en son ağ teknolojilerini kullanır. Geniş bağlantı seçenekleriyle Raymarine MFD'ler, göstergeler ve PC tabanlı navigasyon cihazlarıyla sorunsuz entegrasyonla üretilmiştir.

Küçük teknelerde teknenin iletişim sistemi için antenleri kurmak üzere genelde sınırlı alan bulunur. AIS alıcı-verici cihazı ve teknelerin VHF sesli radyosu aynı frekans bandında çalıştığından bu iki cihaz arasında tek bir antenin paylaşılması mümkündür. Raymarine AIS700'ün hepsi bir arada mimarisi boş alanın önemli olduğu yerlerde daha temiz bir kurulum sağlar. Her şeyin AIS700' e bağlanması kablolamayı azaltır ve cihazın genel fiziki olarak kapladığı alanı düşürür. Bu ayrıca ikinci bir anten ayırıcı satın alınmasını gerektirmediğinden kurulum maliyetini de azaltır.

Üstün doğruluk için özel bir 72 kanallı RAIM uyumlu GPS alıcısı taşıyan AIS700, en son NMEA2000 ve SeaTalkng protokollerini kullanarak teknenin çok işlevli ekranlarına bağlanır. NMEA0183 çoklayıcı adlı yerleşik bir cihaz AIS700'ün eski nesil MFD'ler ve radyolarla entegrasyonunu çok daha kolay hale getirir. Yine, ikinci kutuların gerekli olmaması kolay kurulum ve düşük maliyet sağlar.

AIS700 "sessiz mod" özelliği bazı kullanıcıların çevredeki deniz taşıtlarından veri almaya devam ederken kendi teknelerinin kimlik paketi iletimlerini durdurmasına olanak tanır. Bu özellik özellikle tekneleriyle önemli turnuvalarda balıkçılıkla uğraşan ve kendi konumlarını diğer rakiplere belli etmek istemeyen amatör balıkçılar için faydalıdır. "Sessiz modun" önem kazandığı bir başka durum ise, genelde AIS'in korsanlar tarafından yaklaşan deniz taşıtlarını izlemek için kullanıldığı korsanlık karşıtı önlemdir. Yatlar tehlikeli sularda sessiz moda geçerek potansiyel tehditleri engellemeye yardımcı olmak üzere kendilerine fazladan güvenlik düzeyi sağlayabilir.

Raymarine AIS700 alıcı-verici cihazı 895,00 Euro/829,00 Sterlin (KDV hariç) fiyatına satılmaktadır. Daha fazla bilgi için www.raymarine.com adresini ziyaret edin

Bitti

Medya iletişimi:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems Inc. Hakkinda:

1978 yılında kurulmuş ve merkezi Oregon eyaletinin Wilsonville şehrinde olan FLIR Systems, algılamayı geliştirip farkındalığı artırarak hayat kurtarma, üretkenliği iyileştirme ve çevreyi koruma faaliyetlerine yardımcı olan sensör sistemlerinin üretiminde bir dünya lideridir. Yaklaşık 3.500 çalışanıyla FLIR’ün hedefi, termal görüntüleme ve benzeri teknolojilerden yararlanarak güvenlik ve gözetim, çevrenin ve ortam koşullarının izlenmesi, açık hava etkinlikleri, yapay görme, navigasyon ve gelişmiş tehdit algılama alanlarında yenilikçi ve akıllı çözümler sunan "Dünyanın Altıncı Hissi" konumundaki bir kuruluş haline gelmektir. Daha fazla bilgi için lütfenwww.flir.com adresini ziyaret edin ve @flir hesabını takip edin.

Raymarine Hakkında:

Denizcilik elektroniği sektöründe dünya lideri olan Raymarine, eğlence amaçlı denizcilik ve hafif ticari denizcilik sektörlerine yönelik en kapsamlı elektronik ürün gamına sahiptir. Yüksek performans ve kullanım kolaylığı için tasarlanmış ödüllü ürünleri dünya çapındaki satıcı ve distribütör ağı aracılığıyla satılmaktadır. Raymarine ürün gamına radar, otomatik pilot, GPS, göstergeler, balık bulucular, iletişim çözümleri ve entegre sistemler dahildir. Raymarine, termal görüntüleme alanında dünya lideri olan FLIR Systems'a bağlıdır. Raymarine hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.raymarine.com adresini ziyaret edin. 

Related content

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone